KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #71 hursitwww dedi: Olmuyor ise zorlamaya gerek yok. Başka programlar da halledebilir yapmak istediğimizi. Python'u Microsoft mağazasından indirir misiniz? Genişletmek için tıkla... sıfırdan silip kurdum bu sefer açıldı hocam.
hursitwww dedi: Olmuyor ise zorlamaya gerek yok. Başka programlar da halledebilir yapmak istediğimizi. Python'u Microsoft mağazasından indirir misiniz? Genişletmek için tıkla... sıfırdan silip kurdum bu sefer açıldı hocam.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #72 4284 dedi: sıfırdan silip kurdum bu sefer açıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli.
4284 dedi: sıfırdan silip kurdum bu sefer açıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #73 hursitwww dedi: Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli. Genişletmek için tıkla... bunun için fastbootta iken usbye takmam mı lazım yoksa 10 saniye ses açma kısma ve power tuslarına basıp takmam mı? hursitwww dedi: Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli. Genişletmek için tıkla... 6ya basınca zaten onu yapmamı istedi ama onu yapınca olmuyor.
hursitwww dedi: Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli. Genişletmek için tıkla... bunun için fastbootta iken usbye takmam mı lazım yoksa 10 saniye ses açma kısma ve power tuslarına basıp takmam mı? hursitwww dedi: Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli. Genişletmek için tıkla... 6ya basınca zaten onu yapmamı istedi ama onu yapınca olmuyor.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #74 4284 dedi: bunun için fastbootta iken usbye takmam mı lazım yoksa 10 saniye ses açma kısma ve power tuslarına basıp takmam mı? Genişletmek için tıkla... Tıkladığınızda bir ekran gelecek. Telefon kapalı iken usb kabloyu takın. Olmaz ise güç tuşuna basıp yeniden başlatın. O da olmaz ise brom moda girin.
4284 dedi: bunun için fastbootta iken usbye takmam mı lazım yoksa 10 saniye ses açma kısma ve power tuslarına basıp takmam mı? Genişletmek için tıkla... Tıkladığınızda bir ekran gelecek. Telefon kapalı iken usb kabloyu takın. Olmaz ise güç tuşuna basıp yeniden başlatın. O da olmaz ise brom moda girin.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #75 hursitwww dedi: Tıkladığınızda bir ekran gelecek. Telefon kapalı iken usb kabloyu takın. Olmaz ise güç tuşuna basıp yeniden başlatın. O da olmaz ise brom moda girin. Genişletmek için tıkla... şimdi oldu hocam. Dosya Ekleri 2024-05-13 00_49_55-Window.webp 5,1 KB · Görüntüleme: 65
hursitwww dedi: Tıkladığınızda bir ekran gelecek. Telefon kapalı iken usb kabloyu takın. Olmaz ise güç tuşuna basıp yeniden başlatın. O da olmaz ise brom moda girin. Genişletmek için tıkla... şimdi oldu hocam.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #76 Tamam şimdi SP Flash Tool'u indirin ve açın.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #77 hursitwww dedi: Tamam şimdi SP Flash Tool'u indirin ve açın. Genişletmek için tıkla... açtım şimdi ne yapmam lazım bir rehberi mi takip edeyim?
hursitwww dedi: Tamam şimdi SP Flash Tool'u indirin ve açın. Genişletmek için tıkla... açtım şimdi ne yapmam lazım bir rehberi mi takip edeyim?
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #78 4284 dedi: açtım şimdi ne yapmam lazım bir rehberi mi takip edeyim? Genişletmek için tıkla... Evet SP Flash tool için herhangi bir rehber işinizi görecektir. Eğer hata alırsanız buraya yazın yardımcı olayım. Zaten basit bir işlem. Bu arada indirdiğiniz stock romun linkini atar mısınız?
4284 dedi: açtım şimdi ne yapmam lazım bir rehberi mi takip edeyim? Genişletmek için tıkla... Evet SP Flash tool için herhangi bir rehber işinizi görecektir. Eğer hata alırsanız buraya yazın yardımcı olayım. Zaten basit bir işlem. Bu arada indirdiğiniz stock romun linkini atar mısınız?
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #79 hursitwww dedi: Evet SP Flash tool için herhangi bir rehber işinizi görecektir. Eğer hata alırsanız buraya yazın yardımcı olayım. Zaten basit bir işlem. Bu arada indirdiğiniz stock romun linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Community c.mi.com bu siteden "★ Redmi Note 10S Latest EEA Stable Version Fastboot File Download" olanı indireceğim.
hursitwww dedi: Evet SP Flash tool için herhangi bir rehber işinizi görecektir. Eğer hata alırsanız buraya yazın yardımcı olayım. Zaten basit bir işlem. Bu arada indirdiğiniz stock romun linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Community c.mi.com bu siteden "★ Redmi Note 10S Latest EEA Stable Version Fastboot File Download" olanı indireceğim.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #80 4284 dedi: Xiaomi Community c.mi.com bu siteden "★ Redmi Note 10S Latest EEA Stable Version Fastboot File Download" olanı indireceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ne olur ne olmaz diye kontrol etmek istedim. İşlem için uygun.
4284 dedi: Xiaomi Community c.mi.com bu siteden "★ Redmi Note 10S Latest EEA Stable Version Fastboot File Download" olanı indireceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ne olur ne olmaz diye kontrol etmek istedim. İşlem için uygun.