sıfırdan silip kurdum bu sefer açıldı hocam.Olmuyor ise zorlamaya gerek yok. Başka programlar da halledebilir yapmak istediğimizi.
Python'u Microsoft mağazasından indirir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli.
bunun için fastbootta iken usbye takmam mı lazım yoksa 10 saniye ses açma kısma ve power tuslarına basıp takmam mı?Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli.
6ya basınca zaten onu yapmamı istedi ama onu yapınca olmuyor.Harika, Şimdi 6 ile Auth bypass yapın. Daha önce bu işlemleri yapmadığınız için gerekli.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Tıkladığınızda bir ekran gelecek. Telefon kapalı iken usb kabloyu takın. Olmaz ise güç tuşuna basıp yeniden başlatın. O da olmaz ise brom moda girin.bunun için fastbootta iken usbye takmam mı lazım yoksa 10 saniye ses açma kısma ve power tuslarına basıp takmam mı?
şimdi oldu hocam.Tıkladığınızda bir ekran gelecek. Telefon kapalı iken usb kabloyu takın. Olmaz ise güç tuşuna basıp yeniden başlatın. O da olmaz ise brom moda girin.
Dosya Ekleri
açtım şimdi ne yapmam lazım bir rehberi mi takip edeyim?
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Evet SP Flash tool için herhangi bir rehber işinizi görecektir. Eğer hata alırsanız buraya yazın yardımcı olayım. Zaten basit bir işlem.açtım şimdi ne yapmam lazım bir rehberi mi takip edeyim?
Bu arada indirdiğiniz stock romun linkini atar mısınız?
Evet SP Flash tool için herhangi bir rehber işinizi görecektir. Eğer hata alırsanız buraya yazın yardımcı olayım. Zaten basit bir işlem.
Bu arada indirdiğiniz stock romun linkini atar mısınız?
Xiaomi Community
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Teşekkürler. Ne olur ne olmaz diye kontrol etmek istedim. İşlem için uygun.bu siteden "★ Redmi Note 10S Latest EEA Stable Version Fastboot File Download" olanı indireceğim.Xiaomi Community
c.mi.com
Yeni konular
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-