30 dakika oldu neden bu kadar uzun sürdüki?Cihazınızın mühendislik romu da mevcut. O yüzden hiçbir konuda endişe etmeyin. Eğer Snapdragon bir cihaz kullansaydınız işimiz zordu.
Kaç dakikadır bu şekilde? Eğer 6 dakikadan uzun sürdüyse işlem sıkışmıştır.
Detaylar
Kim cevapladı?hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
İlerlemiş gözüküyor. İşlemin biteceğini sanmıyorum ama biraz daha bekleyebilirsiniz. Daha da uzun sürerse beklemeyin. Direkt kabloyu çıkarabilirsiniz.30 dakika oldu neden bu kadar uzun sürdüki?
Eki Görüntüle 45968
ilerleme oluyor ama evet uzun sürede ilerliyor.İlerlemiş gözüküyor. İşlemin biteceğini sanmıyorum ama biraz daha bekleyebilirsiniz. Daha da uzun sürerse beklemeyin. Direkt kabloyu çıkarabilirsiniz.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
İlerleyen aşamalarda bu uygulama lazım olacak. Şimdiden indirin. Link: Rehber: MTK-GUI Tool ile MTK Cihazların Tam Yedeğini Alma
Peki hocam brom mode diyelimki USB'den çıkarmam durumundada gene olur mu:?İlerleyen aşamalarda bu uygulama lazım olacak. Şimdiden indirin. Link: Rehber: MTK-GUI Tool ile MTK Cihazların Tam Yedeğini Alma
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Bir terslik olduğu için bu şekilde oluyor. Normal koşullarda işlem 6 dakikada biter.
Doğru ROM indirdiğime eminim rehberdeki adamda eea_global vardı bende miui kendi sitesinden 10s için eea_global olanı indirdim.Bir terslik olduğu için bu şekilde oluyor. Normal koşullarda işlem 6 dakikada biter.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Brom mode MTK cihazlarda bootloader kilidinden bağımsız bir kurtarma modu. Bu moda giren cihaza her şeyi yapabilirsiniz. Yapman gerekeni kısaca özetlemek gerekirse; İlk olarak cihazı kablodan çıkarıp işlemi sonlandıracaksın. Daha sonra cihazının ne durumda olduğunu kontrol edeceksin. Bootloader kapalı ise tekrar açmamız gerekiyor. Açık ise bir şey yapmana gerek yok bootloader için. Ardından cihazı MTK Client ile Brom moda alacaksın. Sonrasında SP Flash tool ile romu yükleyeceksin ve cihaz açılacak.Peki hocam brom mode diyelimki USB'den çıkarmam durumundada gene olur mu:?
o zaman kabloyu çıkarıyorum bu işlem uzun sürmeye devam ediyor.Brom mode MTK cihazlarda bootloader kilidinden bağımsız bir kurtarma modu. Bu moda giren cihaza her şeyi yapabilirsiniz. Yapman gerekeni kısaca özetlemek gerekirse; İlk olarak cihazı kablodan çıkarıp işlemi sonlandıracaksın. Daha sonra cihazının ne durumda olduğunu kontrol edeceksin. Bootloader kapalı ise tekrar açmamız gerekiyor. Açık ise bir şey yapmana gerek yok bootloader için. Ardından cihazı MTK Client ile Brom moda alacaksın. Sonrasında SP Flash tool ile romu yükleyeceksin ve cihaz açılacak.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Çıkarabilirsiniz. İşlem sonlanamaz aksi halde.o zaman kabloyu çıkarıyorum bu işlem uzun sürmeye devam ediyor.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-