En üstteki rehberi takip etmeniz yeterli.
Bugün PC başına pek geçemedim dişçiye gitmiştim ilk muayene için şimdi geçiyorum PC başına.

En üstteki rehberi takip etmeniz yeterli.
hocam kurulum yönergesinde stok boot.img dosyasını nereden bulacağız ayrıca atmamız mı gerekiyor?

@hursitwww stok boot.img dediği sanırım stok imaj içerisinden images içindeki boot.img onu ve diğer dosyaları telefonun normal download kısmına alsamda oluyor mu?

Son düzenleme:
Bugün PC başına pek geçemedim dişçiye gitmiştim ilk muayene için şimdi geçiyorum PC başına.

hocam kurulum yönergesinde stok boot.img dosyasını nereden bulacağız ayrıca atmamız mı gerekiyor?

@hursitwww stok boot.img dediği sanırım stok imaj içerisinden images içindeki boot.img onu ve diğer dosyaları telefonun normal download kısmına alsamda oluyor mu?
Boot IMG imajını recovery üzerinden tekrar flashlamanız gerekiyor.

Hocam twrp ve OrangeFox yerine lineageos kendi recoverysi ile yüklemeyi düşünüyorum.

hocam her şeyi taptım orangefox arayüzü geldi usb olmadan giriyor boot.img dosyasını işledim şu an telefonun kendi ana menüsüne dönmeye çalışıyorum hangi tuşlara basmam lazım güç tuşuna basınca sadece orangefox ekranı geliyor.

Son düzenleme:
Şu LineageOS denen yazılımı bir türlü Redmi Note 10S telefona yükleyemedim. Adam gibi bir twrp de yok. LineageOS sitesindeki yönergelere göre yapıyorum. boot.img den sonra recovery gelmiyor. Habire redmi logosu bootloop oluyor. Fastboot dan orjinal boot.img yüklüyorum düzeliyor. Kısır döngüye girdim.
Sitede bu versiyon yüklü olmalıdır demiş. İndirdiğim versiyonu LineageOS öncesi mi flash ile kuriim diyorum oda hata veriyor. Twrp de yükleyemedim ki ondan göstereyim.
Kafayı yedim yani. Yokmu bunun bir yolu?