Dandirik Redmi için bütün markayı çöp saymayın. 13T Pro kullanıyorum gayet memnunum.

Önceden Redmi Note 10S kullandım cillop gibi cihazdı ekranı kırıldı çok pahalı olduğu için yaptırmadım şu an hala evde çalışyor, şu anda da Redmi Note 12 kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorununu sıkıntısını görmedim.

Redmi Note 7'nin 5. (daha doğrusu 5.5'uncu) yılındayım, ekstra özenli kullandığım için herhangi bir sorunum yok şu anlık. Redmi serisi artık kesinlikle mantıklı değil ama eskiden mantıklı sayılabilirdi, 1600 liraya almıştım. Eylül 2022'den beri cihazımda official LineageOS 18.1 yüklü bu arada.

Hayır A ya da M serisi pişmanlıktır, S7 kullandığına göre eskiyi seviyor bu arkama S8 ile S10 arası gider.
4 yıldır A11 kullanıyorum ve küçük donmalar dışında pek bir problemi yok.
Aslında takılmaların sorumlusu da bir ölçüde benim telefonun şarjı daha uzun gitsin diye maksimum CPU hızını sınırladım. Pilini hiç değiştirmeme rağmen tam şarjda minimum 2 gün gidiyor.
Aldığım zamanda da fiyatı eş değer diğer telefonlara oranla daha ucuzdu.

S7 kasıyor muydu hazır kullanıcısı denk gelmişken soralım.
Hocam ben kullanıyorum kötü değil ama iyi de değil. Artı özellikleri olarak custom rom çıkıyor sürekli.

Bataryası güzel, performansı yeterli. Güncel uygulamalar kasmıyor, oyun performansı da çok kötü değil.

4 yıldır A11 kullanıyorum ve küçük donmalar dışında pek bir problemi yok.
Aslında takılmaların sorumlusu da bir ölçüde benim telefonun şarjı daha uzun gitsin diye maksimum CPU hızını sınırladım. Pilini hiç değiştirmeme rağmen tam şarjda minimum 2 gün gidiyor.
Aldığım zamanda da fiyatı eş değer diğer telefonlara oranla daha ucuzdu.

Hocam a serisi bilerek yavaşlatılan bir telefon, işlemcisi gariban gidip Android 12 falan veriyorlar.

Hocam a serisi bilerek yavaşlatılan bir telefon, işlemcisi gariban gidip Android 12 falan veriyorlar.
Hocam ben pek bir yavaşlığını hissetmedim, oyunlar hakkında ise doğru olabilir ancak (telefonun CPU hızı 70%'e sınırlı olmasına rağmen) günlük kullanım, sosyal medya ve YouTube için gayet yeterli bence.
Android 12 alması iyi bir şey bence, telefonu hala desteklenen bir Android sürümünde tutmaya çalışıyorlar.