Xiaomi Snapdragon 865 işlemci ya da daha üstü telefon öneriniz var mı? İkinci el tercihimdir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000-8000 TL
10T ya da F2 Pro bakabilirsiniz. Eğer bütçenizi 700-800 TL esnetirseniz ve kovalarım derseniz S20 FE Snapdragon da var, fakat bu cihazın soğutması yok, sadece grafit ile ısı iletimi yapıyor. 10T, F2 Pro gibi içerisinde barınan bakır nedeniyle kalınlaşmış, hayvani soğutmaya sahip cihazlar ile oyun konusunda baş etmesi imkansız fakat kamera bakımından çok daha iyi. Demem o ki, kamera 1. odaktaysa S20 FE, kullanım amacınız oyunsa F2 Pro'ya da 10T modellerinden birisi. S20 FE alırım derseniz muhakkak model kodunun SM-G780G olduğunu doğrulayın, bu Snapdragon varyantı. Özellikle Xiaomi istediğinizin farkındayım fakat kamera odaklı bir kullanımınız varsa, firmadan daha fazla önem vermeniz gereken unsurlar var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Özel değilse, sadece Xiaomi istemenizin sebebi nedir?
Özel değilse, sadece Xiaomi istemenizin sebebi nedir?
Arkadaşım Xiaomi fanboy galiba bilmiyorum.
Ha, marka fanboy olmak saçma iş ya. OnePlus 8 veya 8T önerecektim çünkü.
Kafadan kontak galiba.Ha, marka fanboy olmak saçma iş ya. OnePlus 8 veya 8T önerecektim çünkü.
- Makaleler
- 3
Dünyanın en iğrenç, reklamlı arayüzüyle uğraşsın bakalım. Ben kaçak diye almıştım ilk işim crDroid kurmak oldu.
0'da tercih ederseniz önereceğim cihaz linkini bırakıyım.
www.trendyol.com
Xiaomi Redmi 12 128 Gb 8 Gb Ram Siyah Cep Telefonu ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Redmi 12 128 Gb 8 Gb Ram Siyah Cep Telefonu ( Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bana göre Xiaomi iyi cihaz üretiyor evet yeni çıkardıkları birkaç telefonlara sanki fakirlermiş gibi davranıp bazı donanımlardan kısıyorlar ne kafa anlamadım bende ama bu zamana kadar Xiaomi fanboy ve kullancısı olarak beni hiçbir zaman üzmedi.Dünyanın en iğrenç, reklamlı arayüzüyle uğraşsın bakalım. Ben kaçak diye almıştım ilk işim crDroid kurmak oldu.
Aslında Fanboy'luk Apple ürünü kullananlarda çoğalmış gidiyor hocam. Xiaomi Fanboy'u olarak bende Xiaomi seviyorum bende akıllı Saati'de var Telefonu'da fakat hataları var mı? Var. Fakat hiçbir zaman beni üzmedi. Hatalarından biri olarak şunu söyleyebilirim yeni çıkardıkları telefonlarda sanki bir an iflas edip fakirlermiş gibi donanımlardan kısıyorlar anlamadım yeni cihaz çıkarıyorsan daha iyi şeyler katman lazım insanlar yeni modele geçmesi için ama Xiaomi'de bunu göremiyorum.Ha, marka fanboy olmak saçma iş ya. OnePlus 8 veya 8T önerecektim çünkü.
Son düzenleme:
Çöp.Aslında Fanboy'luk Apple ürünü kullananlarda çoğalmış gidiyor hocam. Xiaomi Fanboy'u olarak bende Xiaomi seviyorum bende akıllı Saati'de var Telefonu'da fakat hataları var mı? Var. Fakat hiçbir zaman beni üzmedi. Hatalarından biri olarak şunu söyleyebilirim yeni çıkardıkları telefonlarda sanki bir an iflas edip fakirlermiş gibi donanımlardan kısıyorlar anlamadım yeni cihaz çıkarıyorsan daha iyi şeyler katman lazım insanlar yeni modele geçmesi için ama Xiaomi'de bunu göremiyorum