Helal olsun Brezilya'ya keşke bizde de yasaklansa bizim yapamadığımızı yapıyor adamlar zaten en sevdiğim ülkeler arasında idi böyle haber duyunca daha seviyorum Brezilya'yi.

Sen trol müsün arkadaşım, her konu da bir, insanlık dışı hareketler falan. Arkadaşım çok seviyorsan Kuzey Kore'ye git buyur yani bak orada her şey yasak. Derdin ne çözemedim.

Ofisin kapatılması Brezilya'da uygulamaya girilmeyeceği anlamına mı geliyor yoksa bizdeki bazı uygulamalar gibi çalışır ama yasal dayanak mı olmaz?
Uygulama erişime açık kalacak tabii Brezilya hükümeti erişime kapatmadığı sürece. Çünkü X artık Brezilya'da resmi bir ofise sahip olmadığı için Brezilye hükümeti, X içinde paylaşılan şeylere de bir şey yapamayacak, muhtemelen hükümet uygulamaya erişim engeli getirir.

Helal olsun Brezilya'ya keşke bizde de yasaklansa bizim yapamadığımızı yapıyor adamlar zaten en sevdiğim ülkeler arasında idi böyle haber duyunca daha seviyorum Brezilya'yi.
Ulan troll daha okuduğunu anlamıyorsun. Brezilya sansür uygulamak isteyip çalışanların canıyla tehdit etmiş, X ofisi kendisi kapatmış.

Sen trol müsün arkadaşım, her konu da bir, insanlık dışı hareketler falan. Arkadaşım çok seviyorsan Kuzey Kore'ye git buyur yani bak orada her şey yasak. Derdin ne çözemedim.
Şu arkadaşı hep birlikte raporlayabilir miyiz rica etsem? Ben tek başıma her gördüğümde rapor ediyorum gram müdahale edilmiyor. Bıktım trollerinden.

Ulan troll daha okuduğunu anlamıyorsun. Brezilya sansür uygulamak isteyip çalışanların canıyla tehdit etmiş, X ofisi kendisi kapatmış.
Ya insanların ölmesini bile isteyecek kadar psikopat, ya da trol. Önceki konularda İslam diye bağıran adamın buna iyi olmuş demesi ne kadar doğru?