Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece tek kötü tarafı artık eski tRFC metodu iptal oldu. M-Die/A-Die ayrımını @Bandırmalı1965 gibi heatsink kaldırmadan öğrenemezsin. İşi bilmeyen adam zaten mixed-normal mod almayacaktır.

Benim satın alma konumu biliyorsun. Amacım O.C yapmaktı. Zaten elimde a-die dr olduğu için satıp a-die sr almak istedim daha iyi değerler istediğim için. M-die çıkınca artık dönüşü olmayan bir yolda olduğumu anladım.

Benim satın alma konumu biliyorsun. Amacım O.C yapmaktı. Zaten elimde a-die dr olduğu için satıp a-die sr almak istedim daha iyi değerler istediğim için. M-die çıkınca artık dönüşü olmayan bir yolda olduğumu anladım.

Ben bu ürünü iade edemeyeceğim, takas usulü aldığım için. Karşı satıcıya söylersem sen tercih ettin diyecek. Elimde kaldı, ürünün hangi yonga kullandığını belirtmeyen satıcılar çok doğru bir yol izliyorlar.

Ben 5 tane kit aldım, sadece 1 tanesi A-Die çıktı. H16M hiç ummadığın kadar yaygın. İlk jenerasyon, OC'ye en elverişsiz çip. 2. jenerasyon H16A ve H24M olanlarda sorun yok. İlk jenerasyon olduğundan ciddi sıkıntılar var. Stabilite sağlaması da zor, Boot to Boot stabil kalabilmesi için ileri düzey ayarlara ihtiyaç var. Bunun böyle olduğunu keşfedenler günübirlik 24 saat işkence testine tabi tutan şahıslar. O zaman anlaşılıyor ne halt olduğu. Zaten ECC RAM değil, orası muhakkak. Ama 24 saatlik testi geçemiyorsa stabil değilsin. Ek ayarlara ihtiyaç var. H16A ve H24M'de bunlara gerek yok, 2. jenerasyon. Sırada 3. jenerasyon Hynix B-Die var. Onu da sen çözersin.

Ben 5 tane kit aldım, sadece 1 tanesi a-die çıktı. H16m hiç ummadığın kadar yaygın. İlk jenerasyon, OC'ye en elverişsiz çip. 2. jenerasyon H16a ve H24m olanlarda sorun yok. İlk jenerasyon olduğundan ciddi sıkıntılar var. Stabilite sağlaması da zor, boot to boot stabil kalabilmesi için ileri düzey ayarlara ihtiyaç var. Bunun böyle olduğunu keşfedenler günübirlik 24 saat işkence testine tabii tutan şahıslar. O zaman anlaşılıyor ne halt olduğu. Zaten ECC RAM değil, orası muhakkak. Ama 24 saatlik testi geçemiyorsa stabil değilsin. Ek ayarlara ihtiyaç var. H16a ve H24M'de bunlara gerek yok, 2. jenerasyon. Sırada 3. jenerasyon Hynix b-die var. Onu da sen çözersin.

Artık EXPO bile açtırmaz. Biz alıştık, yüksek fiyat verip düşük ürün kullanmaya. EXPO 1 açıp devam edenler, artık bende sizdenim beni kabul edin.

@LH44 @Bandırmalı1965 nerelerdesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.