XPG 6000 MHz RAM için tREFI 65553 yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SalimBdk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 179
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    sıcaklık
Valorant oynamıyorum abi.

Bunlar gecikme ekliyor, kapalı kalsın. Bir de Windows debloat yap, Winutil ve Winhance ile. OOSU10 ile telemetrileri kapatabilirsin, Recommended yeterlidir. Defender bende silik, devre dışı daha doğrusu. Sende aktifse de bellek bütünlüğü dahil çerçöp ne varsa kapat Defender'dan, sadece aktif zamanlı koruma açık kalsın. RAM timing uğraşıp da Çöpdows kullanma. %1 ve %0.1 değerleri etkiliyor bu işlemlerin hepsi.

Baska bir şey var mı abi?

Baska bir şey var mı abi?

Son noktayı koydum, başka ekleyeceğimiz bir şey yok. Senin silikon ile ancak bu kadar, Gear kapalı en azından stabil edildi. @elninolaz gibi 6400 dene diyeceğim ama o seni aşar. Kit ile alakalı da sıkıntı var, M-Die ile uğraşılmaz. tRTP 24 yapmadan Primary kıstırtmıyor, saçma sapan bir modül diyeyim.

Hocam 2133 FCLK açtı adam. Ben 2067 açamıyorum .
@SalimBdk oyun testi yapın 2133 FCLK vs 2:3 mod FCLK olarak. 7600MTS de 1900 FCLK bende daha iyi sonuç verdi. Sizde bir bakın derim.

Ama sen 2133 açmamışsın hangi oyun ile test ettin.

Bence o kadar da kötü kit değilmiş birçok ayarı yaptık bana mısın demedi.

Çok teşekkür ederim, böyle kullanmaya devam edeceğim.

Ama sen 2133 açmamışsın hangi oyun ile test ettin.

Bence o kadar da kötü kit değilmiş birçok ayarı yaptık bana mısın demedi.

Primary ve tRTP harici kötü değil, M-Die doğasında var bu. Bu kitler normalde OC uygun değil, amca çöp timing girip bırakmaya uygunlar. Sende yine birkaç bir şey başarıldı tabii, başka kimse uğraşmaz. Orası ayrı konu.

Bir aya yakındır uğraşıyoruz vallahi

Silikonlar arasında uçurum olabiliyor bu işlemcide. @MAH0A dediğine göre 2033 FCLK ötesi açmıyor, sende ise ancak 2133 stabil. Bir diğer örnekte 2233 stabil. Uğraşacaksan uğraştığına da değecek bir işlemci olması lazım. Kit A-Die olması lazım, anakart tercihen 1 DPC ASUS olması lazım.

Aklımda 78003xd var ona geçince yine ayar çekeriz.

Şuradan Windows hızlı başlatmayı kapat ve güç planı dengeli bu şekilde ayarla sorun yaşamaman adına Idle'da.

Aklımda 78003xd var ona geçince yine ayar çekeriz.

RAM timing artık çok hoş karşılanmıyor gibi, kendiniz öğrendiğinizi düşünüyorum. 100 sayfa uğraşmak yoruyor insanı bir yerden sonra, konu kalabalığı olabiliyor. Win32 Priority ileteceğim bir de, onu da Regedit'ten 24 onaltılık değer olarak değiştir.

@SalimBdk Bunu da onaltılık 24 yap. Windows debloat işlemini de önerdim, benlik bu kadar.

Benim A-Die reis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…