RAM timing artık çok hoş karşılanmıyor gibi, kendiniz öğrendiğinizi düşünüyorum. 100 sayfa uğraşmak yoruyor insanı bir yerden sonra, konu kalabalığı olabiliyor. Win32 priority ileteceğim bir de, onu da Regedit'ten 24 onaltılık değer olarak değiştir.
@SalimBdk bunu da onaltılık 24 yap. Windows debloat işlemini de önerdim, benlik bu kadar.
Tamam abi, bunları yapmıştık, sadece debloat kaldı. Her şey için teşekkür ederim, az çok bilgim oldu. Yeni bir kitim olursa deneme yapacağım; ekstrem bir durumda yardım alırım.
Silikonlar arasında uçurum olabiliyor bu işlemcide. @MAH0A dediğine göre 2033 FCLK ötesi açmıyor, sende ise ancak 2133 stabil. Bir diğer örnekte 2233 stabil. Uğraşacaksan uğraştığına da değecek bir işlemci olması lazım. Kit A-Die olması lazım, anakart tercihen 1 DPC ASUS olması lazım.
Tek işe yarayan bu var, böylesi gelmedikçe uğraşmam ben de daha. @Mithat Berhan ile kit seçerken dikkat edin bundan sonra, A-Die olması da tek başına kriteri karşılamıyor artık.
Tek işe yarayan bu var, böylesi gelmedikçe uğraşmam ben de daha. @Mithat Berhan ile kit seçerken dikkat edin bundan sonra, A-Die olması da tek başına kriteri karşılamıyor artık.
Siz kendiniz deneseniz diyorum zaten. 6000MTs 2000 FCLK mı daha iyi yoksa 2133 FCLK mı daha iyi diye. CS2 girip 5 er benchmark yapsanız yeter. %1 Low FPS değerine bakın.
Siz kendiniz deneseniz diyorum zaten. 6000MTS 2000 FCLK mı daha iyi yoksa 2133 FCLK mı daha iyi diye. CS2 girip 5'er benchmark yapsanız yeter. %1 Low FPS değerine bakın.