XPG 6000 MHz RAM için tREFI 65553 yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SalimBdk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 186
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    sıcaklık
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tamam abi, bunları yapmıştık, sadece debloat kaldı. Her şey için teşekkür ederim, az çok bilgim oldu. Yeni bir kitim olursa deneme yapacağım; ekstrem bir durumda yardım alırım.

Ama sen 2133 açmamışsın. Hangi oyun ile test ettin?

Bence o kadar da kötü kit değilmiş, birçok ayarı yaptık, bana mısın demedi.

Çok teşekkür ederim, böyle kullanmaya devam edeceğim.
CS2 , 7600MTs 1900 FCLK vs 2033 FCLK yaptım. Bariz 1900 FCLK daha iyiydi.

Hocam size de şimdiye kadar bu 3 kriteri sağlayan kimse denk gelmedi. Ya işlemci IMC çöp, ya M-Die, ya da MSI

CS2 , 7600MTs 1900 FCLK vs 2033 FCLK yaptım. Bariz 1900 FCLK daha iyiydi.

Hocam size de şimdiye kadar bu 3 kriteri sağlayan kimse denk gelmedi. Ya işlemci IMC çöp, ya M-Die, ya da MSI

Tek işe yarayan bu var, böylesi gelmedikçe uğraşmam ben de daha. @Mithat Berhan ile kit seçerken dikkat edin bundan sonra, A-Die olması da tek başına kriteri karşılamıyor artık.

CS2, 7600MTS 1900 FCLK vs 2033 FCLK yaptım. Bariz 1900 FCLK daha iyiydi.

Hocam size de şimdiye kadar bu 3 kriteri sağlayan kimse denk gelmedi. Ya işlemci ımc çöp, ya m-die, ya da MSI

Sen 1:2 de 7600 1900FCLK yaptın mı değil mi? Belki deneyebilirim ama şu an zaten 2133 ikisinden de iyi değer diye düşünüyorum @Ayhan Dönmez değil mi?

Tek işe yarayan bu var, böylesi gelmedikçe uğraşmam ben de daha. @Mithat Berhan ile kit seçerken dikkat edin bundan sonra, A-Die olması da tek başına kriteri karşılamıyor artık.

Eki Görüntüle 265437
Silikon şansı hepsinde var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…