65.535 yap, 9999999 yaz. Kendisi maksimum çeksin karıştırıyorsan. İçin rahat etsin, yine yap. Tek 1 timing değişse bile yapmak lazım. Nitro 1-2-1 dene bir de, tx 2 geçebilir.
Gear kapatmayı zaten sırf gaming için kimse tavsiye etmez, sentetik testler ve benchmarklar harici katkısı yok denebilir. İnsan gözü algılayamıyor en azından.
Refresh Interval fulle, sorun çıkmaz. CL28 ve SCL 4-4 deneyebilirsin, 1.45V sorun değil. Sıcaklığı düşündüğün kadar artırmaz. Nitro TX 2 denenebilir, performans artışı elde edersin bunlarla.
Refresh ınterval Full'e, sorun çıkmaz. CL28 ve SCL 4-4 deneyebilirsin, 1.45v sorun değil. Sıcaklığı düşündüğün kadar artırmaz. Nitro tx 2 denenebilir, performans artışı elde edersin bunlarla.
Anlaşıldı Ayhan abi, öncelikle trefi deneyim. Kafam eserse bu konudan o ayarları da denerim.
Ayhan abi benim RAM'ler de gidebileceğimiz max güvenli ve sorunsuz diyebileceğimiz ayarlar bu attığın mı? Sadece oyun oynuyorum, akıcılığın artması benim için yeterli. Eğer buysa, kaydedip yakında denemeyi düşünüyorum, teşekkür ederim. @Ayhan Dönmez
Bu arada trefi 65.535'ten yukarı çıkmıyor, diğerleri nasıl 120 bin yapmış anlamadım.
Anlaşıldı Ayhan abi, öncelikle trefi deneyim. Kafam eserse bu konudan o ayarları da denerim.
Ayhan abi benim RAM'ler de gidebileceğimiz max güvenli ve sorunsuz diyebileceğimiz ayarlar bu attığın mı? Sadece oyun oynuyorum, akıcılığın artması benim için yeterli. Eğer buysa, kaydedip yakında denemeyi düşünüyorum, teşekkür ederim. @Ayhan Dönmez
Bu arada trefi 65.535'ten yukarı çıkmıyor, diğerleri nasıl 120 bin yapmış anlamadım.
Salim, kusura bakma. Bu süre zarfında yazamadım, @ahmetmelihalemdar neden yazamadığıma vakıf olması lazım. Hoş geldin sürprizi olsa gerek. tREFI sınırı 65.535 AM5'te şu anda, Core Ultra'da 252K olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Salim, kusura bakma. Bu süre zarfında yazamadım, @ahmetmelihalemdar neden yazamadığıma vakıf olması lazım. Hoş geldin sürprizi olsa gerek. Trefı sınırı 65.535 AM5'te şu anda, Core Ultra'da 252K olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.