XPG 6000 MHz RAM için tREFI 65553 yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SalimBdk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
  • Etiketler Etiketler
    sıcaklık
65.535 yap, 9999999 yaz. Kendisi maksimum çeksin karıştırıyorsan. İçin rahat etsin, yine yap. Tek 1 timing değişse bile yapmak lazım. Nitro 1-2-1 dene bir de, tx 2 geçebilir.

Tamamdir abi çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, Allah razı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trefı'nın voltaj istememesi lazım soğuttuğun müddetçe bedava performans kazancı.

Aktif soğutma mevcut zaten en çok Battlefield 6 da zorluyor sıcaklığı, oda attığım gibi Max 43.8'a channel görüyor b channel zaten 41.

Aktif soğutma mevcut zaten en çok Battlefield 6 da zorluyor sıcaklığı, oda attığım gibi Max 43.8'a channel görüyor b channel zaten 41.

Refresh Interval fulle, sorun çıkmaz. CL28 ve SCL 4-4 deneyebilirsin, 1.45V sorun değil. Sıcaklığı düşündüğün kadar artırmaz. Nitro TX 2 denenebilir, performans artışı elde edersin bunlarla.

Refresh ınterval Full'e, sorun çıkmaz. CL28 ve SCL 4-4 deneyebilirsin, 1.45v sorun değil. Sıcaklığı düşündüğün kadar artırmaz. Nitro tx 2 denenebilir, performans artışı elde edersin bunlarla.

Anlaşıldı Ayhan abi, öncelikle trefi deneyim. Kafam eserse bu konudan o ayarları da denerim.

Ayhan abi benim RAM'ler de gidebileceğimiz max güvenli ve sorunsuz diyebileceğimiz ayarlar bu attığın mı? Sadece oyun oynuyorum, akıcılığın artması benim için yeterli. Eğer buysa, kaydedip yakında denemeyi düşünüyorum, teşekkür ederim. @Ayhan Dönmez

Bu arada trefi 65.535'ten yukarı çıkmıyor, diğerleri nasıl 120 bin yapmış anlamadım.

Son düzenleme:

Salim, kusura bakma. Bu süre zarfında yazamadım, @ahmetmelihalemdar neden yazamadığıma vakıf olması lazım. Hoş geldin sürprizi olsa gerek. tREFI sınırı 65.535 AM5'te şu anda, Core Ultra'da 252K olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Bence CL28-38-38 dene attığım profili, SCL 4-4 M-Die verebiliyor. Nitro TX 2 denenebilir ekstra.
Tamam abi kaydettim

Normalde yapmak istemiyordum ama şeytan dürtüyor yarın bir deneyeceğim

O ayarda trefi 50000 de, onu yaparken yine 50000'e çekeyim mi yoksa 65535 de devam mı edeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…