XPG 6000 MHz RAM için tREFI 65553 yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SalimBdk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 291
  • Etiketler Etiketler
    sıcaklık
Tamam abi kaydettim

Normalde yapmak istemiyordum ama şeytan dürtüyor yarın bir deneyeceğim

O ayarda trefi 50000 de, onu yaparken yine 50000'e çekeyim mi yoksa 65535 de devam mı edeyim?

65.535 aktif soğutma ile sorun olmaz, kullanabilirsin. 28-38-38 1.45V profili sana iletmiştim, SCL 4-4 ve TX 2 ile oyunlarda dene. Bir problem olduğu vakit kendini belli eder zaten. Teste çok gerek olduğunu sanmıyorum. 1.45 stabil verebilir M-Die. TX 2 bellek kontrolcü sorunu ama o da bence açacaktır.

Çok teşekkür ederim abi, denediğim zaman sonuçları paylaşırım şimdilik hayırlı akşamlar dilerim.

Kim o 120k yapan?

Benim Z690'da 262.143 trefi yapsam çalışır mı acaba?

Soğutması çok problem, Core Ultra'da da 131 civarında kullanıyor, kullanan aktif soğutma ile. AM5'te 65.535 sınır kalksa iyiydi; onun yerine tRFC'lerle vs. oynamayı tercih edip normal kullanıcıların EXPO stabilitesini bozdular. Pek hoş olmadı.

Bu AMD bizi niye bu kadar limitliyor @Ayhan Dönmez . VSOC da üst limitli. Otomatik ayarlarda kendileri kıssın, biz 1.5 VSOC vermek istiyoruz belki (!)

Güvenlik önlemi, VSOC konusunda çok haksız değiller. Ben de 1.35/1.36 üzeri çok kullanmadım. LN2 Jumper açarak bu limitleri kaldırabiliyorsun üst segment anakartlarda ama timing konusunda İntel kadar başarılı değil. AMD tak çalıştır daha uygun, X3D'lerde zaten aşırı önemi yok. Rekabetçi tayfanın sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…