Katılıyorum. XPG gerçekten kaliteli güzel ama bazen Intel AMD veya Nvidia fark etmiyor her türlü sistemde kullandığımda bir uyumluluk sorunu çıkartıyor.
Güzel kaliteli ama nadiren de olsa sıkıntısı çıkıyor mavi ekran falan verdirdiği oluyor.
Gecmiste surekli mavi ekran aliyordum. RAM kaynakli ikinci eldi bu arada. Yakin zamanda da arkadasim XPG aldi surekli reset atio dedi bana bende RAM'leri sordum XPG oldugunu ogrenince hemen iade et Kingstone al dediim suan cillop gibi hic ariza falan yok bilgisayarinda. XPG bu yuzden sevmiyorum
Gecmiste surekli mavi ekran aliyordum. RAM kaynakli ikinci eldi bu arada. Yakin zamanda da arkadasim XPG aldi surekli reset atio dedi bana bende RAM'leri sordum XPG oldugunu ogrenince hemen iade et Kingston al dediim şu an cillop gibi hiç ariza falan yok bilgisayarinda. XPG bu yuzden sevmiyorum
Arkadasımda 11400 var bende 3500X-5600 islemci var hepsinde ne mavi ekran aldım ne de performans kaybı yaşadım. EXPO ve XMP 2.0 destekli modellere bakın Kingston üretmiş diye iyi olacak diye bir şey yok. XPG'nin tüm ürünleri iyi diyemem zaten.
Arkadasımda 11400 var bende 3500X-5600 islemci var hepsinde ne mavi ekran aldım ne de performans kaybı yaşadım. EXPO ve XMP 2.0 destekli modellere bakın Kingston üretmiş diye iyi olacak diye bir şey yok. XPG'nin tüm ürünleri iyi diyemem zaten.
XPG'deki uyum sorununu ben de doğrulayabilirim. Bir keresinde XMP açabilmek için önce bir modülü, sonra da diğerini takmak zorunda kalmıştım. İkisi birden takılı olduğunda açılmamıştı.
XPG'deki uyum sorununu ben de doğrulayabilirim. Bir keresinde XMP açabilmek için önce bir modülü, sonra da diğerini takmak zorunda kalmıştım. İkisi birden takılı olduğunda açılmamıştı.