Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 22
@Ayhan Dönmez agresif olmasının ne zararı olur? Gecikmeyi en dibe vuracak ayarları yapalım. Konu sahibindede ileteceğim.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 18
  • image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 23
@Ayhan Dönmez agresif olmasının ne zararı olur? Gecikmeyi en dibe vuracak ayarları yapalım. Konu sahibindede ileteceğim.

Senin iyi görünüyor stabilse, Write Preamble 2 tCK zorla. Bende açıyor 6400 1:1'de. 6000'de kesin açar.

Read 3 tCK altına düşürtemedim, DDR4 Style olsaydı en düşük gecikme ondaydı. DDR4 gecikme konusunda çok başarılı. DDR4 Style 2 tCK.

Bu hocam. Hata ekranı geldi. Linux'a geçtim onda da hata verdi. Hayır yani CL28 açması lazım. Daha hafif bir profil.

IMC tırt, DRAM IC tırt. DRAM açtırtmıyor, senin Binning kötü. Voltaja abanman lazım, ilk günden böyleydi. Başarısız bir kit, voltaja aç. Kalori vermen lazım, @ggbye diyette.

Drop vs. yapıyor, başka zararı olmaz. Belki Random BSOD.

Gecikmeye net olarak etkisini çözemedim, terminasyon Train Algorithm harici ciddi bir etkisi bulunmayabilir. Amaç stabilite. Kıyaslamak lazım. Hiçbiri Timing kadar net etkisi olamaz.

Son düzenleme: