Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Tarih bilginiz baya kötüymüş hocam birkaç etnikle fotoğraf çekilmeleri tüm etnikleri sevdikleri anlamına gelmiyor tabii ki onlara hizmet edenleri öldürmeyecekler ama diğer tüm ırkdaşlarını yok edeceklerdi.Bence Yahudilerin yeryüzünden silinmesi dışında pek bir şey olmazdı, Almanlar diğer her ırk ile iyi anlaşıyordu. Yine de bilemeyiz tabii.
Eki Görüntüle 15939
Ek olarak Almanlar sakat ve engelli doğan çocukları subhuman olarak görüyordu otistik insanlarda dahil.
Ve sanırım Hitlerin Türkiye’yi işgal etme planından haberiniz yok.
Gertrude Operasyonu - Vikipedi
- Makaleler
- 1
Dinozorlar yok olmasaydı... Bir de karbonifer dönemindeki dev böcekler.
İnsan gücü artık dinozorları ya öldürürdü ya da hayvanatbahçelerinde olurdu.
Pcman80
Üstün
Osmanlı savaşa girmeseydi?
- Makaleler
- 1
Hangisi?
Dosya Ekleri
"Keşke Türkler İslam'ı yanlış anlamasaydı." desek daha iyi olur.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Yoo, kurmaya çalıştığım cümle bu değildi ki. "Türk ırkı, İslam ile tanışmasaydı" demeye çalıştım."Keşke Türkler İslam'ı yanlış anlamasaydı." desek daha iyi olur.
Anladım ama dini düzgünce yaşasaydık günümüzde şikayetçi olduğumuz bazı durumlardan (darbeler, tarikatlar) şikayetçi olmazdık. Sizin istediğiniz de bu değil mi zaten?Yoo, kurmaya çalıştığım cümle bu değildi ki. "Türk ırkı, İslam ile tanışmasaydı" demeye çalıştım.
Büyük olanlar öldürülürdü küçük olanlar hayvanat bahçelerinde olurdu muhtemelen."İnsan gücü artık dinozorları ya öldürürdü ya da hayvanatbahçelerinde olurdu"