Son düzenleme:
Bunların oturma odası benim yatak odamın yanında. Sabah 05:50’de kalkıp spora gideceğim. Erkenden yattım. Ama gördüğünüz gibi yatamadım. TV açık, ufak çocuk bağırarak konuşuyor, baba bağırarak konuşuyor. Uyumak mümkün değil.
Ah abi, seni öyle iyi anlıyorum ki. Benim yatak odası olarak kullandığım odayı yan komşu oturma odası olarak kullanıyor. Muhteşem müteahhitlerimiz binalarımızı öyle yalıtımlı yapıyor ki yan dairedeki TV'de pozisyon yorumlayan Erman Toroğlu sanki benim odamda başucumda gibi bana bağırıyor gibi hissediyorum. Her konuştuklarını duyuyorum. Normalde geç yatan biri olduğum için bu duruma bir nebze katlanabiliyorum. Ancak böyle bi akşam yemekten sonra kestireyim falan isstesem imkanı yok uyuyamıyorum. Bıdı bıdı bıdı konuşup duruyorlar. Bi de sesleri o kadara yüksek ki ya da sürekli bağırarak mı konuşuyorlar anlamadım. Ses duvarlardan geldiği için de bütün odanın içini dolduruyor ya asıl kötü olan da o.
Kısa vadeli çözüm öneriniz nedir? Uzun vadede buradan sektirip gideceğim ama bunlara anladıkları dilden bir çözüm lazım diye düşünüyorum.
Bir şey de diyemiyorum. Çünkü biz de benim odayı oturma odası olarak kullansak aynı şekilde TV sesi, konuşma sesi fazlasıyla gider, eminim. Evlerde yalıtım namına hiçbir şey yok.
Benim kısa vade çözümüm kulaklıkta sakin müzik açarak uyumak. Kulak tıkacı falan belki işine yarayabilir abi.

Muhteşem müteahhitlerimiz binalarımızı öyle yalıtımlı yapıyor ki yan dairedeki TV'de pozisyon yorumlayan Erman Toroğlu sanki benim odamda başucumda gibi bana bağırıyor gibi hissediyorum
Yemin ederim birebir aynısı.
Bi de sesleri o kadara yüksek ki ya da sürekli bağırarak mı konuşuyorlar anlamadım.
Bağırarak konuşuyorlar. Öyle olmasa bile öyle duyuluyor.
Benim kısa vade çözümüm kulaklıkta sakin müzik açarak uyumak. Kulak tıkacı falan belki işine yarayabilir abi.
Kulak tıkacı siparişi vericem.

Kısa vadeli çözüm öneriniz nedir? Uzun vadede buradan sektirip gideceğim ama bunlara anladıkları dilden bir çözüm lazım diye düşünüyorum.
Site veya apartman yönetimine bu durumu birkaç komşu bildirirseniz gerekli uyarıyı yaparlar da ilerisini yapamazlar. İlerisi ile yine birkaç komşuyla polise başvurmak.

Şöyle komşu derdimizin olmadığı, arka bahçesi olan, garajı olan müstakil bi ev 🙏
Bir T.C. vatandaşı olarak p** olduğum gerçeğini Üniversiteye başladığımda öğrenmiştim. Lisede sinyallerini aldım ama Üniversitede tam kararı verdim. Bize bunlar lüks ama belki bir gün.

Son düzenleme:
Önce bir konuşmak gerekir, nasıl bir tavır takınacağını bilemeyiz konuşmadan. Belki iyi karşılarlar, dikkat ederler. Hadi iyi tavır takınmadılar diyelim, yine de bir artı nasıl bir tipleme olduklarını görmüş olursunuz. Şahsen yapacağım şey konuda da önerildiği gibi kulak tıkacı alıp bir süreliğine çareyi onunla bulmak, ek olarak da her sabah güzel bir şekilde onları da uyandırmak 🥰🤗, sonrasında tek yapacağım şey taşınacağım vakti bu rutini uygulayarak beklemek olurdu.