Amcam Almanya'dan gelirken çikolata getirdi. Bir tanesini yiyordum tadı bi değişik geldi. Baktım, araştırdım etil alkol var mış içinde. Bir şey olur mu? Çikolata bağımlılık falan yapar mı?
Bir hafta düzenli olarak sarhoş olmadığınız sürece kolay kolay alkolik olamazsınız, sigara ya da uyuşturucu değil bu.

Ayda yılda bir ağalarla çıkması eğlenceli fakat bi tane çikolata ile hem de %4 ile hiç bir şey olamaz.

Afiyet olsun, eğer kalitelilerinden yediysen hayat sana güzel. Alkollü çikolataların bağımlılık yapabileceğini hiç görmedim hiçte duymadım. Yanına da bi viski doldur öyle ye.

2 bira içen adam da alkolik olmaz, her gün en az 3 tane yüksek alkollü bira içen alkolik sayılır. Her gün şarap(köpeköldüren), rakı, votka, viski içen zaten direk alkoliktir.

Yüksek alkollü bira dedigin zaten maksimum Türkiye'de extra o da 9 civarı. Bir ara düzenli olarak viski icmeme ragmen alkolik degilim, insanın kafasında bitiyor durum.

Amcam Almanya'dan gelirken çikolata getirdi. Bir tanesini yiyordum tadı bi değişik geldi. Baktım, araştırdım etil alkol var mış içinde. Bir şey olur mu? Çikolata bağımlılık falan yapar mı?
Alkolün tadını bile alamamışsın galiba. Hiçbir şey olmaz merak etme. Sanılanın aksine gerçekten zordur bağımlı olmak.