RockyHighway79
Üstün
Bu saçmalık yüzünden açtığım konu reddediliyor. Evet, açtığım konuda yapay zekadan yardım aldım ama sadece yardım aldım ve bu konuyu daha iyi hale getirdi. Yapay zekayı kullanarak sallamasyon bir konu açmadım yani. Yapay zekadan aldığım prompt'u silsem, konu muhtemelen normalde alacağından daha az etkileşim alacak, çünkü sorduğum soru çok açık uçlu ve insanlar konuyu gördüğünde pas geçme ihtimalleri yüksek. Yapay zekadan yardım aldığım kısım, gerçekten güzel, farkındalık sağlayacak sorular içeriyor. Açtığım ama açamadığım konunun ismi: "2024 yılında hayattan çıkardığınız dersler neler?". İstatistik kasmak için öylesine açılmış bir konu değil. Bayağı üstünde uğraştığım, yaklaşık 2 saatimi harcadığım bir konu. 2 saatimi harcadığım bir konuyu bir tıklama ile reddediyorsan, neden reddettiğini veya konuda neleri değiştirmem gerektiğini belirtmen lazım. Ki ben de ona uygun şekilde geri yükleyebileyim konuyu. Konuyu 2 kez yükledim ve 2 kez tam olarak nedeni açıklanmadan reddedildi. Konun neden reddedildiğini bilmiyorum, hangi kısmını düzeltmem gerektiği not düşülmüyor ve üstüne 1 saat mute cezası alıyorum? Adil değil.
Önerim: "Yapay zeka ile oluşturulan içerik paylaşımı"'nın ya altının doldurulması lazım, ya da böyle bir cezanın olmaması lazım. Açtığımız konular sırf bu yüzden çöp olmamalı.
Önerim: "Yapay zeka ile oluşturulan içerik paylaşımı"'nın ya altının doldurulması lazım, ya da böyle bir cezanın olmaması lazım. Açtığımız konular sırf bu yüzden çöp olmamalı.
Son düzenleyen: Moderatör: