25457 67
Başarılı
Elimde 3D yazıcı, Arduino Nano, Arduino Nano Sensor shield, SG90 MG90S servo motorlar ve çeşitli sensörler var. Bunlarla yapabileceğim yapımı basit proje önerir misiniz? Ben MakerWorld'den aşağıdaki projeyi buldum.
Elimde 3D yazıcı, Arduino Nano, Arduino Nano sensor Shield, SG90 MG90s servo motorlar ve çeşitli sensörler var. Bunlarla yapabileceğim yapımı basit proje önerir misiniz? Ben Makerworld'den aşağıdaki projeyi buldum.
Arduino Uno ve akıllı şerit LED bulursanız monitör için ambilight öneririm. Kolay bir proje hem de Philips, govee ambilight'ların fiyatına göre maliyeti bedava.
Uno ile yaptım ben.Ambilight yapmak için Uno değil leo veya Micro olmalı çünkü USB hid ile haberleşme daha seri ayrıca uygulamalarla daha uyumlu. Hatta Corsair iCUE bile tanıyor.
Nano'da destekliyor olmalı eğer ambilight yapacaksan WS2812b şeritlere ihtiyacın var. Zamanında yapmıştım.
Teşekkürler, monitörümde Core lighting var zaten yapmayı düşünmüyorum. Daha çok servo motorlar ile proje yapmak istiyorum.
Ben şu an şu projeyi yapacağım orijinal videoyu Instagram'da bulamadım lakin aynısı bu. Biraz uğraştırıcı düşünürsen yapabilirsin.
Gerekenlerde:
Nema17 (3D yazıcı step motoru)
Servo.
Kamera.
Projeksiyon.
Nema 17 yerine bir sürü servo motor koyulabilir lakin tek servo motoru raylı bir sistemde ileri geri götürmek daha verimli.