Yardım isteyen kişi ne kadar gerçekti acaba?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    yardım
Ben tanımadığım kimseye para vermiyorum, çok zor durumdaymış sevapmış ihtiyacı var mış umrumda değil. Arkadaşlarıma para veririm, oyun alırım veya ben borç isterim ama tanımadığım birine karşılıksız yardım etmem.

Ne alaka peki konuyla? Merak ettim.

Deprem değil ama aynısını yaşadım. Çarşıda gezerken adamın biri durdurup yasin tutuşturdu elime. Sözde cami bağışı için. İlk başta 20 TL verdim. Sonra daha fazla istedi. Çekip gidecektim ancak vermiş bulundum. Vermeden gitseydim hiçbir şey yapamazdı yüksek ihtimal. Çoğu dolandırıcı oluyor.

Sonda yüz ifadesinden az bir şey çaktım ama çok geç olmuştu

Yardım yap, yardım yine yap ama kapıya gelene değil güvendiğin vakıf ve kuruluşlara yap. AFAD'a yap Kızılay olur, KAÇUV var, Haluk abi hepimizin malumu zaten.

Yardım yap yine yap da in midir cin midir belli değil bu adam.

Tamam da, bu paralar kime gidiyor kim nereden biliyor? Bunu nedense yardıma muhtaç insanların çok azından duyabiliyorum, herkes yardım bekliyor.

Neyse sağlık olsun.

Para harcamayım diye okula para götürmüyordum bir anda 50 lira gitti iyi mi? kjsgjş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…