NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Arkadaşlar, biz sokak olarak yıllardır hem muhtarlığa hem Türk Telekom'a dilekçe verdik. Hiçbir zaman sokağımıza fiber çekilmedi. Bugün ne yaşandı tahmin edin. Bir baktım sokağımızın başı kazılıyor. Sokağın başı dediğim de evime 5 metre anca var. Kendim çekmeye kalksam 2 günümü almaz. Sordum ne yapılıyor diye fiber dediler. Ne güzel sevindim sokağımıza fiber geliyor diye. Sonrasında işçiler ve sokaktakilerden öğrendiklerim yüzünden deliye döndüm. Fiber sadece muhtarın annesinin sokağına çekiliyor. Kadın muhtar oldu 2 ayda kendi annesine fiber çektirdi. Biz 5 yılda çektiremedik. Bir de ne deseler beğenirsiniz. Biz hiç fiber talep etmemişiz. Gerçekten bu ülkeye artık diyecek bir şey bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bir şey mi? Benim evimin altında fiber kutusu mevcut. Adamlara dedim ki buradan hat çekin. Ne derseler beğenirsin? O kutu başka bir mahalleye fiber sağlıyor.

Bu durumda ne dersin?

Nasıl geldiği ayrı bir fiyasko, orayı geçiyorum da hadi oraya kadar geliyor, ama tüm sokağa vermiyorlar. Sanki öleceksiniz vermeseniz. İşiniz bu zaten.

Benim sokağa girip 2-3 binaya fiber verip gittiler, dilekçenin bir şeye yaradığı yok.

İletişim-ulaşım bakanlıklarına ve belediyeye mi dilekçe yazsak ne yapsak?

Nasıl geldiği ayrı bir fiyasko, orayı geçiyorum da hadi oraya kadar geliyor ama tüm sokağa vermiyorlar. Sanki öleceksiniz vermeseniz. İşiniz bu zaten.

Biz 480 sokağız. 479 sokağı muhtarın annesine geliyor bize yok. 4 yol ağızından bizim sokağa girmeden 3 sokağa dağılıyor şaka gibi. Kadın sadece tanıdıklarına çekiyor.

Benim sokağa girip 2-3 binaya fiber verip gittiler, dilekçenin bir şeye yaradığı yok.

İletişim-ulaşım bakanlıklarına ve belediyeye mi dilekçe yazsak ne yapsak?

En sonunda alacağım kazmayı kendim kıracağım yolu. Koparsa kopsun annesini sevdiğimin kablosu. Kendime çekeceğim fiberi. Vallahi akıl sağlığımı kaybetmeme ramak kaldı bu ülkede.

Kaçak çekerim umurumda olmaz. Çekselerdi kardeşim.
Bunun üzerine, o zamanlar firma kutuyu koyarken apartman yöneticisinden imza almışlar. Sonuçta bu cihaz çalışması için bir elektrik ihtiyacı var, o elektrik ihtiyacı benim apartmanımın elektriğinden kullanılıyor.

Zaman geçtikten sonra kendilerinden şu an herhangi bir kira talebim ya da bir yaptırım talebim olamıyor. Kadından zamanında el altından attırmışlar imzayı.

Güler misin? Ağlar mısın?

Hat vermeyi bırak, adamlar kullanmış oldukları elektriğin parasını biz ödüyoruz.