megatronn
Üstün
Yaz tatilinde gittim ama pansiyonda kaldığım için şu an gitmem mümkün değil.
11. sınıfım ve nedense özellikle son 2-3 aydır yaşama hevesim kayboldu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Hobi falan aradım hiçbir şey bulamadım. Okulumdan memnun değilim, ailemin zoruyla bu okulda kalıyorum, derslerim de iyi ama okulum çok kötü. Yaşama hevesim yok yani, bu normal bir şey mi? Psikolojik destek falan alınır mı? Ne yapmam gerekiyor? Umarım yoktur ama sizde de böyle bir sıkıntı var mı?
Türkiye'de doğmak bile, yaşama hevesini alıyor zaten.11. sınıfım ve nedense özellikle son 2-3 aydır yaşama hevesim kayboldu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Hobi falan aradım hiçbir şey bulamadım. Okulumdan memnun değilim, ailemin zoruyla bu okulda kalıyorum, derslerim de iyi ama okulum çok kötü. Yaşama hevesim yok yani, bu normal bir şey mi? Psikolojik destek falan alınır mı? Ne yapmam gerekiyor? Umarım yoktur ama sizde de böyle bir sıkıntı var mı?
11. sınıfım ve nedense özellikle son 2-3 aydır yaşama hevesim kayboldu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Hobi falan aradım hiçbir şey bulamadım. Okulumdan memnun değilim, ailemin zoruyla bu okulda kalıyorum, derslerim de iyi ama okulum çok kötü. Yaşama hevesim yok yani, bu normal bir şey mi? Psikolojik destek falan alınır mı? Ne yapmam gerekiyor? Umarım yoktur ama sizde de böyle bir sıkıntı var mı?
Bende 11. sınıfım. Türkiye'de yaşıyoruz normal. Bizimkilerden bir gitar istedim takdir almazsan almayız dediler. 9. sınıfı 68 10. sınıfı 72 ile bitirdim. Yani imkansız takdir alamam. Onlar da gitar almazlar. Yani bende hobi arıyorum ama önümde büyük bir engel var maalesef. Dersler de gitgide zorlaşıyor, YKS'ye giriyorsun atamalar zor. Mezun olup işsiz kalmak da ayrı mesele. Çok zordayız ya.
Birde test sınavı gitti yazılı geldi 70 ile geçtiğim fizikten 30 ile kaldım bu sene.
Okul harçlığınız var mı? Varsa oradan biriktirin alın ucuz da olsa bir gitar. 1 sene götürür en azından.
Okul harçlığınız var mı? Varsa oradan biriktirin alın ucuz da olsa bir gitar. 1 sene götürür en azından.
1 kere arkadaşlarımla dışarı çıkmadım. Beni o kadar seven kimse yok. Çağıran yok. Sevgilim yok.Kız arkadaşım vardı bu yaz ama onu üzmek istemediğim için ayrıldım. Yaşıma bağlıyorum bende çünkü gerçekten hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum zevk vermiyor oyun oynuyorum zevk vermiyor zevk veren hiçbir şey yok.
Deniyorum hocam ama dinlemiyorlar bir türlü beni.
Başka okula gidin, hobi için dışarıda gezin, kurslara katılın, oyun oynayın, sanalda takılın, asosyal olmayın. Bir de Minecraft oynayın ufkunuz açılır.