Elma ısıran
Üstün
İkisi çok farklı şeyler.Zaman da harcamış olmuyorum çünkü yayın acmasam da oyun oynuyorum zaten.
İkisi çok farklı şeyler.Zaman da harcamış olmuyorum çünkü yayın acmasam da oyun oynuyorum zaten.
Hocam 2 ay denedim maksimum 7 izleyici gördüm. Başlayacaksan ya oynayışın iyi olacak ya da sohbetin. Şu an sıfırdan bilinenler arasında girmek aşırı zor. Adam mantıken tanımadığı, 3 gün izlediği birine (kişiden kişiye değişir tabi) bağış yapmaz. 1 kişi izlediğinde yine hoş oluyor ama kimse izlemiyorken kendi kendine konuşmak bayağı rahatsız ediyor. Yani bayağı sabır işi.Aylik 200 lira hocam. Duz iki yuz. Iki doner parasi olan 200.
Öyle oturup sadece oyun oynarsan kimse izlemez, muhabbettinin iyi olması lazım. Tren geçti diyenlere de bakma o tren 15 senedir geçiyor zaten onlara göre.
Döneri bırak ekmek parası olan 10TL'yi bile kazanman birkaç ay sürebilir. Yayıncılık kolay değil. Onu anlatmaya çalışıyorum. Yayın açayım, para kazanayım diye bir şey yok. Sabır ve zaman lazım. 1 ayda 100 kişi beni izler diyorsan kazanabilirsin belki. O da ancak Kick üzerinden olursa olur. Twitch imkansız.Aylik 200 lira hocam. Duz iki yuz. Iki doner parasi olan 200.