LGS'den 446 alarak iyi sayılabilecek bir Anadolu lisesine girdim. 1 aydır derslere odaklanamadım. 8 saat uyusam bile derslerde uykum geliyor, dikkatim dağılıyor. Çok yorgunum ve konular hakkında çok az şey biliyorum. Özellikle matematik tamamen yok. Bir hafta sonra başlayan yazılılar için ne yapmalıyım? Toparlanır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Biz her sınava son gece çalışırdık hey gidi. Hep de yüksek alırdım. 
Halledersin. Yazılı prova videolarını izle. Hocaların şuralardan çikacak diyorsa oraya çalış.
Halledersin. Yazılı prova videolarını izle. Hocaların şuralardan çikacak diyorsa oraya çalış.
Ortaokulu full son gün çalışarak tamamladım. 97 Obp yaptım hatta. Lise için tanıdığım çoğu insan, öğretmenler son gün çalışmak yetmez dedi o yüzden gözüm korktu biraz.Biz her sınava son gece çalışırdık hey gidi. Hep de yüksek alırdım.
Yok ya yalan sıkıyorlar. OBP'lerimiz aynı yani bence sende de son gece çalışıp halledebilecek potansiyel var.Ortaokulu full son gün çalışarak tamamladım. 97 Obp yaptım hatta. Lise için tanıdığım çoğu insan, öğretmenler son gün çalışmak yetmez dedi o yüzden gözüm korktu biraz.
erdym
Üstün
Yeni liseye geçtiysen 9. sınıf konuları falan zaten zor değil ben kafamın içine 400 tane kodlama yapıp bilen arkadaşımın 2 saatlik konu anlatımına güvenerek giriyordum hep de yüksek geliyordu. 1 hafta da güzel bir konu anlatımıyla gayet iyi anlarsın bence.
- Makaleler
- 3
Maarif modelini bilmiyorum ama son gece yetiştiriyordum ben.
Ömer_Yeter
Yetkin
Biz her sınava son gece çalışırdık hey gidi. Hep de yüksek alırdım.
Hele 12 sınıfın son sınavları...
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-