10 yıldır bu işin içindeyim. Akıl sağlığını kaybetmek istiyorsan tavsiye ederim.
Ya çok yazılım bilmiyorum, zamanında temelden öğrendim ama şunu diyebilirim:

bir noktalı virgülü unut ve program çalışmasın. Kafayı sıyır. Akıl hastanesine yat.

bir noktalı virgülü unut ve program çalışmasın. Kafayı sıyır. Akıl hastanesine yat.
Bir tane video vardı, çalışıyorsa dokunma diye diye bizim kodların son hâli diye bir yerden sonra o olmaması için düzenli çalışmak önemli.
Bir de insanlar her işi az az bilen değil de bir işi tam bilen insan istiyor. Ondan dolayı çok fazla dili aynı anda öğrenmek yerine birini tamamlayıp geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım öğrenmek istiyorum ama daha önce çok az deneyim etme şansım vardı. Mantığını anlamam zor olur mu? Bana en çok korkunç gelen kısım bu yani. Mantığını anlayamazsam pratik yapamam. Pratik yapamazsam asla öğrenemem (ki öğrenmeyi de gerçekten istiyorum) deneyimi olanlar var mı bu konu hakkında? Yardımcı olurlarsa müteşekkir olurum.

Zaman verdiğin ve çaba gösterdiğin sürece gayet rahat bir şekilde öğrenirsin. Mantığını anlayamamaktan korkmaya hiç gerek yok. Sadece zaman ver.

Bu işlerde zor olan sürdürmek, güncel olmak ve sürekli kendini geliştirmek. Şahsen mezun olup işe başladıktan kısa süre sonra bunalıma girip devam edemeyeceğime karar verdim. Başka mesleklere yöneldim. Herkesin mentali kaldıramıyor.

1000 satırlık bir kodun neden çalışmadığını bulmak için baştan aşağı aramak ve bulamamak.

Bu işlerde zor olan sürdürmek, güncel olmak ve sürekli kendini geliştirmek. Şahsen mezun olup işe başladıktan kısa süre sonra bunalıma girip devam edemeyeceğime karar verdim. Başka mesleklere yöneldim. Herkesin mentali kaldıramıyor.
Mezun olduktan sonra iş değiştirmek zor olmadı mı size?

Bir noktali virgul unutunca kafayi siyiriyorsan sen zaten hic bulasma bu ise. Compilerindan tut editorune kadar her sey soyler sana noktali virgul eksik diye. :D