Saitama1

Başarılı
İyi günler. Uygulamaya kayıt oldum fakat bir tane bile kupon yok. Arkadaşımda bayağı kupon var ve bir şey yapmadığını, kendiliğinden geldigini söylüyor. Bana neden gelmedi acaba?

İyi günler. Uygulamaya kayıt oldum fakat bir tane bile kupon yok. Arkadaşımda bayağı kupon var ve bir şey yapmadığını, kendiliğinden geldigini söylüyor. Bana neden gelmedi acaba?
  • Uygulamanın güncel versiyonunu kullandığınızdan emin olun. App Store veya Google Play Store'dan güncellemeleri kontrol edin.
  • Uygulama ayarlarını kontrol edin ve bildirimler için izinlerin verildiğinden emin olun. Kupon bildirimleri için bu izinlerin etkin olması gerekiyor.
  • Hesabınızdaki e-posta adresinin doğru ve güncel olduğunu kontrol edin. Kuponlar bazen e-posta yoluyla da gönderilebilir.
  • Uygulama içi 'Kuponlar' veya 'Promosyonlar' sekmesini kontrol edin. Bazen kuponlar burada görünür.
  • Arkadaşınızın kuponunu nasıl aldığını sorgulayın; bazı kuponlar yeni kullanıcılar için veya belirli bir kampanya ile sınırlı olabilir.
  • Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek hesabınıza özel bir sorun olup olmadığını öğrenin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hala kupon alamıyorsanız, daha fazla detay için yardım talep edebilirsiniz.