Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Boşta 83 derece neydi deminki? Bu halinde sorun yok gibi. Power testinde PSU voltaj kanalları bakabilirsin.

Az sensörleri aşağı kaydır, fan ve pompa devirleri inceleyin. Bir de voltaj kanalları.
Bunları mı diyorsun hocam?

1.webp

2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de anlamadım hocam, hiç ellemedim soğutucuyu falan.

B840 almanız da çok hoş olmamış. BIOS güncelleyin, sonrasında dahili grafik kapatın BIOS'tan. Öyle EXPO açın. Bu hazır sistemlere en alt segment ne varsa yerleştiriyorlar dip fiyattan vermek için. Özelleştirmek şart.

B840 almanız da çok hoş olmamış. BIOS güncelleyin, sonrasında dahili grafik kapatın BIOS'tan. Öyle EXPO açın. Bu hazır sistemlere en alt segment ne varsa yerleştiriyorlar dip fiyattan vermek için. Özelleştirmek şart.
BIOS güncelledim az önce ama güncelledikten sonra EXPO açmadım.

BIOS güncelledim az önce ama güncelledikten sonra EXPO açmadım.

Integrated Graphics kapatın BIOS'tan, sonra EXPO açın. Bank Refresh Mode diye aratın, onu da Normal yapın. Save & Exit yaptıktan sonra OCCT Power testi açıp burada paylaşın, yük altında incelemek daha doğru değerleri. AIO montajında da kusur olabilir, yalapşap yapıyorlar genelde. Sağı solu belli olmaz.

B840 almanız da çok hoş olmamış.
Hocam bu sistemde neyi acil değiştirmem gerek? Ben ilk anakart değiştirecektim ama bu olaylar olunca PSU değiştirmeyi düşünmüştüm.

Integrated Graphics kapatın BIOS'tan, sonra EXPO açın. Bank Refresh Mode diye aratın, onu da Normal yapın. Save & Exit yaptıktan sonra OCCT Power testi açıp burada paylaşın, yük altında incelemek daha doğru değerleri. AIO montajında da kusur olabilir, yalapşap yapıyorlar genelde. Sağı solu belli olmaz.
Deniyorum hemen.

Olan olmuş artık, hayırlısı olsun demek düşer. Boş yere sistem hakkında yorum yapmayın; mümkünse konu başlığından sapmayalım.
bios güncelledim az önce ama güncelledikten sonra expo açmadım
Açın mutlaka.