Geraltın kılıcı
Üstün
Bende baya yavaş çalışıyordu. Bu sebeple "-git" dosyasını kullanıyorum.Flatpak Steam versiyonu çok başarılı o konuda. Kusursuz çalışıyor her şey.
Bende baya yavaş çalışıyordu. Bu sebeple "-git" dosyasını kullanıyorum.Flatpak Steam versiyonu çok başarılı o konuda. Kusursuz çalışıyor her şey.
Windowsa geri döndüm dönmeden önce Cachyos kullanıyordum.Hocam izninizle AnyDesk ile ayarlarına göz atabilir miyim?
Lütfen normal kerneli kullandığınızı söylemeyin.Windowsa geri döndüm dönmeden önce Cachyos kullanıyordum.
AUR'daki çeşitliliği sağlayabiliyor mu hocam Flatpak? Genel olarak yeterli oluyor mu?Linux Mint ile başladım, hala Mint ile devam ediyorum. Arch, Endeavouros, Fedora, Opensuse gibi dağıtımların hepsini kullandım ama Mint rahatlığını hiçbirisinde bulamadım. Flatpak'ta çok geliştiği için aur depolarına ihtiyac duymuyorum.
Kurulumdan sonraki gelen default kerneli kullanıyordum değiştirmedim.
Flatpak, uygulama dağıtımını hedefliyor. Düşük seviye erişime ihtiyaç duyan veya düşük seviye donanımı kontrol eden durumlarda Flatpak çare değil. Ancak out-of-box deneyim isteyebileceğiniz bilindik GUI uygulamalarında mükemmel bir deneyim sunuyor.AUR'daki çeşitliliği sağlayabiliyor mu hocam Flatpak? Genel olarak yeterli oluyor mu?
Hocam o kernel oyun için değil. Bu sebeple FPS düşürüyor. Cachy-Bore kernel oyun için optimize edilmiş bir kerneldir. Onu kullanmanız lazımdı.Kurulumdan sonraki gelen default kerneli kullanıyordum değiştirmedim.
O kadar önemli değil. Normal kullanıcıya sağlanan farklar çok olmaz. Gene de sistem gecikmesini düşürecek, multitasking'i iyileştirecek bazı ayarlamalar yapılabilir.
Test:O kadar önemli değil. Normal kullanıcıya sağlanan farklar çok fayda etmez. Gene de sistem gecikmesini düşürecek, multitasking'i iyileştirecek bazı ayarlamalar yapılabilir.