Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Her içeriği, her ülkeye yayınlamıyorlar. Mesela Show TV'de yayınlanan bir Türk dizisi, ertesi gün Youtube'a da koyuluyor fakat Türkiye bölgesinden girenler izleyemiyor, onlara 3 gün sonra izlemeye açılıyor.

Siz VPN kullandığınız için yurt dışından giriyor gibi gözüktünüz, fakat o dizi yurt dışındaki seyirciye açılmamış.

İyi Sosyaller.
Buraya bakın.

Cihaz dili İngilizce ise ismi farklı gözüküyor.
Screenshot_56.webp

Böyle gözüküyor attığınız linke tıkladım.

Her içeriği, her ülkeye yayınlamıyorlar. Mesela Show TV'de yayınlanan bir Türk dizisi, ertesi gün Youtube'a da koyuluyor fakat Türkiye bölgesinden girenler izleyemiyor, onlara 3 gün sonra izlemeye açılıyor.

Siz VPN kullandığınız için yurt dışından giriyor gibi gözüktünüz, fakat o dizi yurt dışındaki seyirciye açılmamış.

İyi Sosyaller.

Çözüm
Her içeriği, her ülkeye yayınlamıyorlar. Mesela Show TV'de yayınlanan bir Türk dizisi, ertesi gün YouTube'a da koyuluyor fakat Türkiye bölgesinden girenler izleyemiyor, onlara 3 gün sonra izlemeye açılıyor.

İyi Sosyaller.

Screenshot_60.webp

Ücretsiz bir platformda neden paralı? Sanırım Tabii'ye özel olan şeyler paralı fakat 1-2 ay önce 2 tane dizi izlemiştim Tabii'nin olan, ücretsiz bir şekilde. Neden değişti anlamadım.