Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Soğutmaz. Bazı çok büyük çözümler var ancak onlar da çok yer kaplıyor, büyük ihtimal ATX kasalara sığmaz. Bu işlemcilerden tam performans alabilmek için özel sıvı soğutma lazım.
Burada mesele yeni işlemciler olması değil. Çok üst seviye işlemciler olması. Top end.
Tolere
Uzman
AMD soğutuluyor arkadaşlar D15s ile 7950X3D işkence testinde 80 derecede kalıyordu 180 watt çekerken.
Bilmiyorum Be Quiet yeni soğutucularında iddialı konuşuyor. ID-Cooling 300W TDP değeri yazmış! Anlam veremedim. Bu soğutma işine son vermek gerek. Bu da işlemci üreticilerine bağlı. İşlemcileri yüksek performansda soğuk ve rahat çalışacak şekilde tasarlamaları şart. Sürekli soğutuculara para veremeyiz.
İsterse 500 watt yazsın ID Cooling boş yaıyor.Bilmiyorum Be Quiet yeni soğutucularında iddialı konuşuyor. ID-Cooling 300W TDP değeri yazmış! Anlam veremedim. Bu soğutma işine son vermek gerek. Bu da işlemci üreticilerine bağlı. İşlemcileri yüksek performansda soğuk ve rahat çalışacak şekilde tasarlamaları şart. Sürekli soğutuculara para veremeyiz.
Tolere
Uzman
İsterse 500 watt yazsın ID-Cooling boş yaıyor.14900KS'yi gelsin soğutsun bakalım soğutabilecek mi ID-Cooling.
Haklısın hocam. Bana kalırsa soğutucular hikaye. Artık çağ atlayıp stok soğutucu ile soğuyan pahalı işlemciler şart.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Kupon Amazon'da market kategorisinde geçerli 500 TL'ye 100 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-