Yeni işlemcileri kule fan soğutur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolere
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 113
  • Etiketler Etiketler
    fan

Tolere

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Meraken bu konuyu açıyorum. 14700k, 14900k ve 9950X işlemciyi (stok ayarlar), Be Quiet Dark rock Pro 5, ID-Cooling frozn A720 ve Be Quiet Dark rock Elite ile soğutmak mümkün mü?

Soğutmaz. Bazı çok büyük çözümler var ancak onlar da çok yer kaplıyor, büyük ihtimal ATX kasalara sığmaz. Bu işlemcilerden tam performans alabilmek için özel sıvı soğutma lazım.

AMD soğutuluyor arkadaşlar D15s ile 7950X3D işkence testinde 80 derecede kalıyordu 180 watt çekerken.

Bilmiyorum Be Quiet yeni soğutucularında iddialı konuşuyor. ID-Cooling 300W TDP değeri yazmış! Anlam veremedim. Bu soğutma işine son vermek gerek. Bu da işlemci üreticilerine bağlı. İşlemcileri yüksek performansda soğuk ve rahat çalışacak şekilde tasarlamaları şart. Sürekli soğutuculara para veremeyiz.

Bilmiyorum Be Quiet yeni soğutucularında iddialı konuşuyor. ID-Cooling 300W TDP değeri yazmış! Anlam veremedim. Bu soğutma işine son vermek gerek. Bu da işlemci üreticilerine bağlı. İşlemcileri yüksek performansda soğuk ve rahat çalışacak şekilde tasarlamaları şart. Sürekli soğutuculara para veremeyiz.
İsterse 500 watt yazsın ID Cooling boş yaıyor. :D 14900KS'yi gelsin soğutsun bakalım soğutabilecek mi ID Cooling.

Geri
Yukarı Alt