Plover

Başarılı
Benim yakın zamanda Instagram'ım kapatıldı. Bilgisayarda yeni oluşturduğum hesaptan kendi hesabımın kaldırıldığı telefonumdan giriş yapamıyorum. Şifre yanlış diyor. Halbuki şifre doğru, az önce bilgisayarda giriş yaptığım şifre. Ya da "şüpheli hareket belirlendi, şifrenizi değiştirin" falan diyor. Giriş yapsam bile hemen kapatılır gibi duruyor yine.

Telefonu mu sıfırlamam gerek, ne yapmam gerek? Instagram kullanamayacak mıyım ben kendi telefonumda? @Th3RealKayseriLee

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de yakın zamanda 2016'lık hesabım kapanmıştı IP ile ilgili bir sıkıntı olmuş o yüzden kapandığını söylediler. Açtığınız hesabın mailinde baktınız mı bir şey yazıyor mu orada.

İlginç böylesine hata hiç görmemiştim benim de bu yüzden kapandı sanırım. Ama devamında böyle bir şey olmamıştı.

Benim yakın zamanda Instagram'ım kapatıldı. Bilgisayarda yeni oluşturduğum hesaptan kendi hesabımın kaldırıldığı telefonumdan giriş yapamıyorum. Şifre yanlış diyor. Halbuki şifre doğru, az önce bilgisayarda giriş yaptığım şifre. Ya da "şüpheli hareket belirlendi, şifrenizi değiştirin" falan diyor. Giriş yapsam bile hemen kapatılır gibi duruyor yine.

Telefonu mu sıfırlamam gerek, ne yapmam gerek? Instagram kullanamayacak mıyım ben kendi telefonumda? @Th3RealKayseriLee

Yani cihazı sıfırlayın, modemi aç kapa yapın daha sonra ev ahalisinde Instagram kullanan varsa onun telefonuyla hesap açın. (Bilgiler ona ait oluyor başta sonradan değiştirebilirsiniz ama kapatılan hesaba kullandığınız e postayı kullanmayın. Telefon numarası olayında da açtığınız hesaptakiyle kalması uygundur.