Evet, sıfırlama ile buluttan indirmeyi ve her şeyi temizle seçeneğiyle beraber yeni Windows 11'i kurdum. Ürün anahtarı da etkin bu arada zaten kendiliğinden. BIOS'u da default ayarlara döndürdüm, telefondan çektiğim için görsel koyamıyorum ama değiştirilen ayarlar şunlarmış:
Selects TPM device [Enable Firmware TPM]->[ ‣Enable Discrete TPM]
OS type [Windows UEFI mode]-> [Other OS]
Precision Boost OverDrive [Advanced]->[Auto].
Şu an sadece Steam var ve CS2'yi yüklüyorum bakalım
. Yine herhangi bir ayar asla yapmıyorum oyun modu kendiliğinden açık sadece ve aslında Xbox Game Bar'ı kapatabilirim de neyse hadi (boş yük çünkü )
.
@stormhawks47
Bir de şu değiştirilen ayarların mealleri bildiğim kadarıyla 2. güvenli mod 3. PBO kapatmış işte otomatiğe almış neyse ama 1. TPM'e pek hakim değilim TPM hatası da alıyordum arada. Umarım doğrudur
.
Ya kafa gitti chipset ile NVIDIA Driver'ını unuttum dur iki dk yükleyeyim de öyle gireyim
.
Zaten yüklüymüş?
.
Yüklü dedim ama denetim masasında gözükmemesine rağmen NVIDIA kontrol panelinde ve aygıt yöneticisinde gözüküyor?
Herhalde Flash'tan yapmadım diye, neyse.
Güncelleme: Ya benimle dalga mı geçiyorsunuz
. O kadar ümitlenmiştim ki. 3 tane ölüm maçı çıkardım çok rahatça, 4.'yü de gireyim bari tam emin olayım dedim. Gitti PC ve yine Kernel Power 41 (63) hatası almışım
bir daha mı PSU değişeyim dalga geçmeyin benimle bir daha mı format atayım sakat PC
.
@LH44 @stormhawks47 @Rauf
Sıcaklığı göremediğim için bir şey de diyemiyorum ama sanmıyorum hala sıcaklıktan olduğunu
.
Bu videonun altında böyle çözüldüğünü gören çok kişi okudum?
Türkiye'de okuduklarımda herkes farklı bir şey fark etmiş. Biri SSD kartından demiş, biri PSU'daki kablonun yerini değiştirince oluyor demiş, biri üçlü prizi değiştirince oluyor demiş, biri ekran kartı PCI girişini değiştirince oluyor demiş vs. diye gidiyor böyle. Harbiden her şeyden şüphelenmeye başlayacağım şimdi
.