Önerdiğim cihazlar hem daha ucuz ve aynı işlemciye sahip. En iyi kamera ve en iyi malzeme kalitesi S22 de onun dısında zaten 2 tane telefon var (POCO F4 GT ve Realme GT2 Pro) birbirlerine yakın denilebilinir ama yazılım önemliyse GT2 Pro.

Arkadaşlar bilenler bilir bu telefon zamanında Mercedes gibiydi. Herkeste yoktu. Millette 33 watt zor varken bu telefonda 120 watt şarj ve güçlü bir işlemci vardı.
Çünkü kaliteli bir oyun telefonuydu.

Sizce yenilenmiş olarak alınır mı?
Yenilenmiş tavsiye etmem. Hele ki bu fiyata alınmaz. Aynı fiyata daha iyi performans verecek sıfır Poco F6 alabilirsin.

Yenilenmiş ile ikinci el telefon arasındaki fark nedir, neden bu kadar gömdünüz? Ben bilmiyorum gerçekten.
Yenilemiş telefonlarda temelde ikinci el lakin gerekli kontrol ve tamirleri görüp yeniden satışa sunulan telefonlar oluyor. Tabii bu işi iyi yapan var mı bilmiyorum ama kötü yapan çok. Zaten dikkat ettiysen, A kalite, B kalite gibi ikiye üçe ayrılıyorlar. Bunlarda kondisyon ve yapılan parça değişimini etkiliyor.

İkinci el ise doğrudan kullanıcının telefonu tamirli olsun olmasın kendi kullandığı gibi satması denilebilir. Tabii yine burada da çeşitli dolandırıcılık yöntemleri var. Özellikle iOS alırken biraz daha dikkat edilmeli.

Ayrıca telefonu tasarımı için alacaksanız Infinix GT 30 Pro da benzer bi' tasarıma sahip.

Benim mantıgım şu oyun telefonu zaten cayır cayır günlük işlevleri yaptırırır.
Bu mantıkla abime POCO F5 aldım.
Kendime uygun fiyatlı bir ikici el telefon almak istedim.
Ayrıca yanlış anlayın lütfen tasarımdan hiç bahsetmedim o nereden çıktı.

@asimavi1538 oyun telefonu mu almayı düşünüyorsunuz?

Aşağıda yazdım işlemcisi ve grafik chipseti güçlü RAM miktarı bol bir telefon arıyorum.

Son düzenleme:

İkinci el için 12-13 bin
Yok eğer arkadaşlar o bütçede filan telefona filan miktar verilmez derler ise sıfır için 17 bin Max.
Aslına ikinci el telefon arıyorum ama bazen arkadaşların yorumundan anladıgım sıfır almak daha mantıklı oluyor.
Çünkü çogu ikinci elin garantisi bitmiş durumda.

İkinci el için 12-13 bin.
Yok eğer arkadaşlar o bütçede filan telefona filan miktar verilmez derler ise sıfır için 17 bin Max.
Aslına ikinci el telefon arıyorum ama bazen arkadaşların yorumundan anladıgım sıfır almak daha mantıklı oluyor.
Çünkü çogu ikinci elin garantisi bitmiş durumda.

2.elde GT2 pro/s22 alabilirsin. Sıfırda a56/honor 400 alırsın ama ikisinin de farklı artıları var. İstersen ikisinin de artı ve eksilerinden bahsedebilirim.