Bu arada bugün birkaç soru sordum bu yapay zekaya ve basit toplama işlemlerini yaptı. Hatta biraz dalga geçerek "Atatürk Sakarya Meydan Muharebesi'ne Renault Clio ile mi gitti?" dedim ve hayır diyerek açıklamasını yaptı.
Detaylar
Kim cevapladı?Syntax 115
Bilgin
Bu arada bugün birkaç soru sordum bu yapay zekaya ve basit toplama işlemlerini yaptı. Hatta biraz dalga geçerek "Atatürk Sakarya meydan muharebesi'ne Renault Clio ile mi gitti?" dedim ve hayır diyerek açıklamasını yaptı.
Şu halde bırakmayıp geliştirmeye devam ederlerse çok iyi.
Adam akıllı geliştirirlerse eğer belki şu anki ana akım modeller kadar iyi olmaz ancak kullanılabilir bir düzeye yine de gelebilir diye düşünüyorum. Ama bu kadar kötü bu hâldeyken yayınlamasalarmış daha iyi olur muş.
Llama
Üstün
"Kumru, VNGRS tarafından Türkçe için sıfırdan geliştirilmiş ve eğitilmiş ilk temel dil modelidir. 7.4 Milyar parametreye sahiptir"
Bu modele laf eden arkadaşlar herhangi bir 7.4 Milyar parametreli modeli bilgisayarlarına indirip çalıştırsınlar ve sonucu buraya yazsınlar. Modelin durumu klasmanına göre gayet normal.
Bu modele laf eden arkadaşlar herhangi bir 7.4 Milyar parametreli modeli bilgisayarlarına indirip çalıştırsınlar ve sonucu buraya yazsınlar. Modelin durumu klasmanına göre gayet normal.
Son düzenleme:
Kayra342727
Uzman
Dagster3532
Yetkin
Bu arada bugün birkaç soru sordum bu yapay zekaya ve basit toplama işlemlerini yaptı. Hatta biraz dalga geçerek "Atatürk Sakarya Meydan Muharebesi'ne Renault Clio ile mi gitti?" dedim ve hayır diyerek açıklamasını yaptı.
Öküz
Başarılı
Atam bile Doblo yerine Renault 12 kullanıyorsa bir bildiği vardır xd
Atam benim. Ford mustang dururken Dobloyla mı gidecek muharebeye?
Yeni konular
-
-
-
-
-
75.000 TL'ye Vivo X300 Pro mu alınmalı, 70.000 TL'ye Samsung S25 Ultra mı?
- Emirhan Abalı
-
-
-