seeraddar
Yetkin
En kötü, bu yıl ilk 40K istiyorum. Bu yıl 40K yapsam bile gitmem; bir yıl daha çalışır, gerçekten iyi bir sıralama yapmayı denerim. Her şeyde sıfırdım. Şu an 40 sözel, dil bilgisini bitirince oradan da 4-5 net gelir. 10-15 matematik, 5 fen yapıyorum. Toplamda 60 net gibi geliyor TYT'de. TYT'yi günde en az 8 saate tamamlıyorum. Havalar bu kadar sıcak olmasa 10 saatin üstüne rahat çıkarım ama hava 47 derece olunca klima da kesmiyor, bunalıyorum.
Okul açılınca haftanın 4 günü tam, 3 günü ise yarım yani 4 saat civarı çalışabilirim. Açıkçası ne okuyayım, onu bile bilmiyorum. Gerçekten ne okuyasım var ne de bir işte çalışasım ama mecburum işte. Hangi bölümlerde rahat iş bulunur ve rahat koşullar altında çalışılır, onu merak ediyorum. Mümkünse yurt dışında da yapabileceğim bir iş istiyorum.
Okul açılınca haftanın 4 günü tam, 3 günü ise yarım yani 4 saat civarı çalışabilirim. Açıkçası ne okuyayım, onu bile bilmiyorum. Gerçekten ne okuyasım var ne de bir işte çalışasım ama mecburum işte. Hangi bölümlerde rahat iş bulunur ve rahat koşullar altında çalışılır, onu merak ediyorum. Mümkünse yurt dışında da yapabileceğim bir iş istiyorum.