- Makaleler
- 1
YouTube üzerinde, mesela Türklerden örnek verecek olursam, X adlı kişi veya kişiler internetten nasıl para kazandığını ile alakalı sorular sordum. Örneğin YouTube gelirleri, sponsorluklar, markalarla işbirlikleri, yatırımlar ya da ürün satışları gibi cevaplar aldım. Mesela ben kendimden örnek verecek olursam YouTube üzerinde video bana açıkçası sıkıcı geliyor. Yani kendim oturup video çekmeye kalktım diyelim ne çekeceğim onu bile bilmiyorum. Bu zaman alacak bir şey ve tabii bildiğim kadarıyla da zamanla eğer konu teknoloji ise markalar bana ulaşıyor öyle mi?
Bunu geçtim. Diyelim konu farklı ise sosyal medya üzerinde bu işi nasıl sürdürebilirim? Abone bot olarak kasmak da istemiyorum. Kendi cebimin parası ile ürün satışları yapabilir miyim sizce? Ya da markalara ulaşıp kendi cebimden para verip reklamınızı yapabilir miyim desem ee bu da olmaz sonuçta burada ben de para kazanmak istiyorum ama o nasıl olacak?
Bunu geçtim. Diyelim konu farklı ise sosyal medya üzerinde bu işi nasıl sürdürebilirim? Abone bot olarak kasmak da istemiyorum. Kendi cebimin parası ile ürün satışları yapabilir miyim sizce? Ya da markalara ulaşıp kendi cebimden para verip reklamınızı yapabilir miyim desem ee bu da olmaz sonuçta burada ben de para kazanmak istiyorum ama o nasıl olacak?
Son düzenleyen: Moderatör: