Bozuk saat değil. Kendileri de gayet her şeyin farkındalar. Şimdilik halka oynuyorlar ama iktidara bi' geçerler ve gücü ellerine geçirirlerse, tıpkı AKP gibi asıl yüzlerini 2. dönem gösterecekler. Ve bunlar AKP'den daha tehlikeliler. AKP en azından ideolojisi belli olmayan saçma sapan bir politika güdüyordu. Bunlar direkt cihatçı.

Haklı, en iğrenç nesil 40+ yaşındaki nesil, o yaşlarda olup da aklı başında olana daha şahit olmadım. Mesela babam 51 yaşında onla bile frekanslarımız tutmuyor, bir olduğumuz konu yok nerdeyse. Genelde Z kuşağına sallayan da o yaşlardakiler oluyor.

Eleman Amerika'dan sağ ithal eden, 20 yıllık argümanlarla Twitter siyasetçisi olmuş bir tip. 2+2=4 dese dikkate almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklı, en iğrenç nesil 40+ yaşındaki nesil, o yaşlarda olup da aklı başında olana daha şahit olmadım. Mesela babam 51 yaşında onla bile frekanslarımız tutmuyor, bir olduğumuz konu yok nerdeyse. Genelde Z kuşağına sallayan da o yaşlardakiler oluyor.
Zaten bence bizim nesil 40-50 yaşına geldiğinde gerçekten çok gelişmiş bir topluluk olacağımıza inanıyorum. Biz, insanların fikirlerine saygı duyan ve başkalarının yaşamına karışmayan bir nesiliz. Elbette bu düşüncelerimize uymayan yaşıtlarımız da var, ama bizim çoğunluğumuz daha fazla.