Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Düzenli şınav çek. Vücut ağırlığını kaldırmaya başladığın zaman bileklerin, parmakların ve kolların güçlenecek. Evde oluru bu kadar.
Yumruk gücün için kol, omuz, karın ve bacak çalışmaya başla.
Bir sıralama yapmam gerekirse şöyle bir şey; Core → Bacak/Kalça → Omuz → Kol → Bilek/El. Bu vücut antrenmanlarını düzenli olarak yap.
6 Senedir düzenli olarak hem vücut geliştiriyorum hem de boks ve güreş sporlarını yapıyorum. Vereceğim en iyi tavsiye yumruğun sadece kollarda değil, bütün vücutta bittiğidir.
Daha sonra ağırlık tutarken doğru yumruk pozisyonlarında yumruk salla. Duvara veya mermere vurup sinirlerini mahvetme, sen yeniçeri değilsin, tokat değil yumruk sallayacaksın.
Bir sıralama yapmam gerekirse şöyle bir şey; Core → Bacak/Kalça → Omuz → Kol → Bilek/El. Bu vücut antrenmanlarını düzenli olarak yap.
6 Senedir düzenli olarak hem vücut geliştiriyorum hem de boks ve güreş sporlarını yapıyorum. Vereceğim en iyi tavsiye yumruğun sadece kollarda değil, bütün vücutta bittiğidir.
Daha sonra ağırlık tutarken doğru yumruk pozisyonlarında yumruk salla. Duvara veya mermere vurup sinirlerini mahvetme, sen yeniçeri değilsin, tokat değil yumruk sallayacaksın.
Şınav etkili olabilir.
Eskiden yumruk gücü için insanlar mermer tokatlarmis eli ve bilek kasi kol kası yaparlarmış.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Baş parmak işaret parmağının bükülme yerinde olacak kıvrık bir biçimde bir de sıkabildiğin kadar sıkacaksın balyoz olur artık o bir de bahsettiğim şey kendini savunma amacıyla verilmiştir kavganın en son çare olarak bilinmesini ve ciddi sonuçlarının olduğunu belirtmek isterim tavsiye niteliğinde değildir.
dark_1234
Deneyimli
Eskiden yumruk gücü için insanlar mermer tokatlarmis eli ve bilek kasi kol kası yaparlarmış.
Hocam acır ama zedelenmez mi?
Acıyor ama elinde sertleşiyor attığın yumruk tokat güçlü oluyor Osmanlı'lar veya dövüşçüler öyle yapar elleri yumuşak olan iyi dovusemez.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Zaten acır yeniçerilerin elleri hep nasırdı ellerinde hücre bile kalmadığı için şiddetini ayarlayamıyordu.