Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni alakadar etmiyor. Devam et. Çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. Şuraya giriyoruz vakit geçirelim diye. Sırf karşıt görüş belirtiyorum diye bunu yapıyorsunuz. Eğer eşcinselliği savunsaydım bunları yapmayıp aksine tebrik edecektiniz.

Doğru olduğunu düşündüğün fikirleri savunmak bu kadar zor olmamalı. Mantıklı argümanlarla gel ve tartışalım. Yoksa saçma sapan şeyler yazma.

Herkese açık olarak yapılmış bir yorum, istediğim şekilde cevap verebilirim. Sanaldan racon kesmek yerine mantıklı bir şekilde fikirlerini savun.

Herkese açık şekil de olabilir ya da olmayabilir. Seni alakadar etmiyor. Ben sizin belirttiğiniz görüşlere bir şey demez iken amacınız ne ki gelip beni linçliyorsunuz?

Sırf karşıt görüş belirtiyorum diye bunu yapıyorsunuz.
Sen karşıt görüş belirtme hakkına sahipsen başkaları da sana karşı bu hakka sahip. Daha bunun bilincinde değilsin, iş güç sahibi yetişkin insanları çocuk olmakla itham ediyorsun aklınca.

Donner le lien en français est cool a toi je pense. :D
Türkçe sitelerde “Öğrenmek ister misiniz? Haberimizi okumaya devam ediniz. Merak mı ettiniz? Detaylar sitemizde. Din elden gidiyor!” diye diye haberin detayına inmek 10 saat sürdüğü ve dünya kadar taraflı haber yapıldığı için genellikle yabancı kaynakları takip ediyorum. Yurt dışında yaşadığım için de ilk olarak yabancı sonuçlar geliyor.

Burada da insanların direkt okuması için değil de daha çok “Uydurmuyorum. Kaynağım buydu.” demek için okuduğum bağlantıları koymuştum. Merak edenin kendi araştırmasını yapabileceği kadar da Türkçe açıklama yaptım. :D

Peki sen kim oluyorsun da yetişkin insanların kendi hayatları için özgür iradeleri ve karşılıklı rızalarıyla verdiği kararı yargılıyorsun? Senin buna hakkın varsa onun da senin yorumunu yargılama hakkı var.
İnsanların birbirine karışmamayı öğrenmesi gerekiyor. Fikir belirtilir, olay orada biter. Seviyeyi korumak gerekli.

Herkese açık şekil de olabilir ya da olmayabilir. Seni alakadar etmiyor. Ben sizin belirttiğiniz görüşlere bir şey demez iken amacınız ne ki gelip beni linçliyorsunuz?

Herkese açık, istediğim şekilde cevap verebilirim. Sende bize cevap verebilirsin, ama biz senin aksine mantıklı bir şekilde tartışırız. Racon kesmeye çalışmayız.

Sen karşıt görüş belirtme hakkına sahipsen başkaları da sana karşı bu hakka sahip. Daha bunun bilincinde değilsin, iş güç sahibi yetişkin insanları çocuk olmakla itham ediyorsun aklınca. Sen herkese açık şekilde görüşünü belirtiyorsan buna karşı herkesin kendi görüşünü belirtme hakkı oluyor.

Yav kardeşim çoluk çocuksunuz. Şu yaptığınız 5 yaşında ki çocuk yapmaz. Ben neden düşünce mi özgürce ifade edemiyorum? Sizene.

Türkçe sitelerde “Öğrenmek ister misiniz? Haberimizi okumaya devam ediniz. Merak mı ettiniz? Detaylar sitemizde. Din elden gidiyor!” diye diye haberin detayına inmek 10 saat sürdüğü ve dünya kadar taraflı haber yapıldığı için genellikle yabancı kaynakları takip ediyorum. Yurt dışında yaşadığım için de ilk olarak yabancı sonuçlar geliyor.

Burada da insanların direkt okuması için değil de daha çok “Uydurmuyorum. Kaynağım buydu.” demek için okuduğum bağlantıları koymuştum. Merak edenin kendi araştırmasını yapabileceği kadar da Türkçe açıklama yaptım. :D
Şakasına yazdım onu, ciddiye almana gerek yok. :D

• Beğendim
İfadeler: 80
Tekrar söylüyorum seni alakadar etmiyor! Bir şey yazmasın olur biter. Kimse sizin fikirlerine katılacak diye bir şart yok.
Zaten şu an sizi ikna etmeye calismiyoruz. Sizin gibi dusunen ve kurtarilabilir olan insanlari dusundukleri yanlislardan kurtarmaya çalışıyoruz. Yaptiginiz yorumlarla ugrasmaya degmeyecek birisi oldugunuzu kanitladiniz zaten.

Yav kardeşim çoluk çocuksunuz. Şu yaptığınız 5 yaşında ki çocuk yapmaz. Ben neden düşünce mi özgürce ifade edemiyorum? Sizene.

Sana düşünce özgürlüğü varsa bize de var. Düşünce özgürlüğü "istediğimi söyleyeyim kimse bana karışmasın." Demek değildir. Sen nasıl düşünce özgürlüğü kapsamında fikir belirtebiliyorsan bizde belirtebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.