Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Bunu yapan dünyadaki 37. ülke ve ilk Ortodoks ülke olarak Yunanistan’da artık eş cinsel evlilik ve evlat edinmeleri yasal oluyor. Darısı diğer ülkelerin başına. Asya’da konserleri öylesine iptal eden tuhaf ülkeler bile gördüm.

Son düzenleme:
Mülteciler hemen terk etsin ülkeyi, ahlak anlayışlarına aykırı.
Yunanistan’da bile kilise karşı gelmiş. Cidden din dünyanın her yerinde insanlara büyük kısıtlamalar getiriyor. Sözde inanç kişinin ancak kendini bağlıyordu ama bunu önemseyen pek kimse yok. İstemedikleri şeyler sayesinde harika bir yaşam sürerken hiç şikayet etmezler yine de. Bu arkadaşları hiç istedikleri kuralların uygulandığı ülkelerde göremiyorum.

Yunanistan’ın zaten iğrenç bir yer olduğunu düşünüyordum. Öyleymiş, artık emin de oldum.
Sınırından geçmek için ülkedeki kağıt kaynaklarının yarısını tüketecek kadar belge vermeniz gereken Avrupa Birliği üyeleri ülkelerinin neredeyse yarısında eş cinsel evlilik serbest. Şimdi sınırdan geçmek için niye bu kadar belgeye ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. İpucu olarak insan haklarını ve düşünce yapısını verebilirim.

Son düzenleme:
Türkiye'de olsa dini kullanıp bir şeyler saçmalarlar. Sonra günah derler. Zaten onu bunu kötülüyorlar yalandan yere. Şimdi bunu da kullanır geri kafalılar. Bazı ülkeler burası gibi diktatörlükle yönetilmediği için özgürlükte ilerideler. İnsanların ne yapacağına karışmıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.