Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yapan dünyadaki 37. ülke ve ilk Ortodoks ülke olarak Yunanistan'da artık eş cinsel evlilik ve evlat edinmeleri yasal oluyor. Darısı diğer ülkelerin başına. Asya'da konserleri öylesine iptal eden tuhaf ülkeler bile gördüm.

Milliyetçi ve muhafazakar tayfa şimdi Yunanistan ile dalga geçmeye başlamıştır bile. Benim düşüncem eş cinsel olan insanlar için güzel bir karar olmuş hakları çünkü. Avrupa ülkelerinde böyle olaylar normal karşılandığı için halkın bu karara karşı çıkacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Bir insan neden kendi cinsi ile evlenir ki? Yani bir kadının bir erkekte veya bir erkeğin bir kadında bulamadığı ne var da kendi cinsinde bulabiliyor? Bence bu eş cinsellik bir hastalık ve bu kişilerin tedavi olması gerek. Hatta TikTok denen plartformda 2 tane erkek eş cinsel vardı. Kendi aralarında evlilik teklifi ve düğün yaptılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milliyetçi tayfa şimdi Yunanistan ile dalga geçmeye başlamıştır bile. Benim düşüncem eş cinsel olan insanlar için iyi bir karar olmuş. Avrupa ülkelerinde böyle olaylara halkın karşı çıkacağını sanmıyorum.
Genellikle kiliseler karşı çıkıyor ama meclislerin çoğu onaylıyor. Halkın istemediği ülkeler de var tabii ki.

Bir insan neden kendi cinsi ile evlenir ki? Yani bir kadının bir erkekte veya bir erkeğin bir kadında bulamadığı ne var da kendi cinsinde bulabiliyor? Bence bu eş cinsellik bir hastalık ve bu kişilerin tedavi olması gerek. Hatta TikTok denen plartformda 2 tane erkek eş cinsel vardı. Kendi aralarında evlilik teklifi ve düğün yaptılar.
Her insan senin gibi hissetmiyor? Erkeğin erkekle kadının kadınla olması veya buna benzer diğer şeyler senin hayatına etki etmiyor bile. Ne sorunu var bunun yani? Gelip sana neden kadınlardan hoşlanıyorsun diye laf ediyorlar mı? Sen onlara bu lafları söylersen rahatsız olurlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.