Rehber Yurt dışında Üniversite Okumak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 150
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    yurtdışı
YKS'dekinden hayli hayli kolay diye biliyorum.Çalışmaya üniversitem belli olunca dil kursuna yazılıp gittiğim zamanlarda başlayacağım.SAT'ye çalışırken bir yandan da aslında TOEFL'a çalışıyormuş gibi oluyor ingilizce kısımları.

İfadeler: 150
Çekçe tercüme olayı için ; Doğru evet ama ülkenin eksi tarafına yazacak kadar büyük bir etki yapmaz fazladan 80-90 euro ödemek diye düşünüyorum.

Onun harici benimde yazmayı düşündüğüm ama zahmetine girmeye üşendiğim bir konuydu bu güzel olmuş.

@SF26 İşe yarar bilgiler edinmişsindir. Senin için en ekonomik ve mantıklı yol İtalya olacak muhtemelen. Yaşam masrafları Polonya'dan fazla olmasına rağmen burslar kapatıyor o eksi tarafı.

İfadeler: 150
@SF26 İşe yarar bilgiler edinmişsindir. Senin için en ekonomik ve mantıklı yol İtalya olacak muhtemelen. Yaşam masrafları Polonya'dan fazla olmasına rağmen burslar kapatıyor o eksi tarafı.
Fazlasıyla edindim hocam teşekkür ederim. Şu tercih dönemi bitsin, ilk tercihten Fenerbahçe Fizyo %100 bursla gelmediği anda mezuna bırakıp IMAT sınavı için hazırlıklara başlayacağım.

İtalya'da 2 senede toplam 6 farklı okuldan kabul almış biri olarak 2 yıldır haksız bir şekilde vize reddi aldım. Bu sene vize kısmındaki katılıkları top seviyeye ulaştı düşünen varsa bildireyim. Mutlaka alternatifleriniz olsun benim bu süreçteki deneyimim çok kötüydü.

Hollanda nasıldır hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…