Yurt dışından iPhone getirirken ne yapılmalı?

Kronos58

Üyecik
Selam,
Arabistan'dan annem ve babam yanlarında 2 tane iPhone 16 Pro getirecekler. İlk defa yurt dışından telefon getireceğim için aklımda birkaç soru var onları sormak istiyorum.
Dipnot: Kayıt ettirmeden kullanacağız.

1-) Faturaların ikisi de aynı kişi üzerine olması problem yaratır mı?
2-) Recep bey zamanında PS5 videosunda havalimanında gümrükten muaf eşya kısmından geçmişti. Bizde öyle mi geçireceğiz?

1750835546821.webp

Selam,
Arabistan'dan annem ve babam yanlarında 2 tane iPhone 16 Pro getirecekler. İlk defa yurt dışından telefon getireceğim için aklımda birkaç soru var onları sormak istiyorum.
Dipnot: Kayıt ettirmeden kullanacağız.

1-) Faturaların ikisi de aynı kişi üzerine olması problem yaratır mı?
2-) Recep bey zamanında PS5 videosunda havalimanında gümrükten muaf eşya kısmından geçmişti. Bizde öyle mi geçireceğiz?

Eki Görüntüle 157328
Sıfır mı alınacak?

Sıfır alınacaksa bir sıkıntı olmaz genelde. 8 ay kullanım süresinin kalkıcağı konuşuluyordu. Ne kadar doğru bilinmez ama olma ihtimali yüksek bence.

Evet.
Sıfır alınacaksa bir sıkıntı olmaz genelde
Teşekkürler bundan tedirgindim açıkcası.
8 ay kullanım süresinin kalkıcağı konuşuluyordu. Ne kadar doğru bilinmez ama olma ihtimali yüksek bence.
Aylardır sohbeti dönüyor sanırım forumlarda eski mesajları okudukça hep görüyorum. Devletin ciddi kaybı var tabiki bu sistemde düzenleme gelir. Ancak çift telefon kullanıp yönlendirme ile kullanırım bana çok farketmiyor açıkcası.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt