Detaylar
Kim cevapladı?itamyl
Becerikli
76 kilo çok olmamalı boy uzunluğun güzel aslında kilo verirsen mesela 5-6 kg göbekten gitmek yerine yüz ve sırttan gider en çok tabii göbekten de gider ama yüz ve sırt öncelik oluyor çoğu insanda. Ve yüz su tutumuna açık bir bölge o yüzden bol su içip tuzu azaltırsan su atmış olursun.
Mert166
Çalışkan
76 kilo çok olmamalı boy uzunluğun güzel aslında kilo verirsen mesela 5-6 kg göbekten gitmek yerine yüz ve sırttan gider en çok tabii göbekten de gider ama yüz ve sırt öncelik oluyor çoğu insanda. Ve yüz su tutumuna açık bir bölge o yüzden bol su içip tuzu azaltırsan su atmış olursun.
Hocam çok göbek var sanki 80-85 gibiyim. Spor için de antrenman programım da yok güzel olan ne yapacağımı bilmiyorum tek kötü alışkanlığım çiğ köfte yemem ve hazır icecek sevmem.
Ödem tutmuştur vücudun. 1 aylık diyette 5-6 kg ödem atarsan şişlik gider.
Mert166
Çalışkan
Ödem tutmuştur vücudun. 1 aylık diyette 5-6 kg ödem atarsan şişlik gider.
Ya hocam yemek sıkıntı ya şimdi tatildeyim. Ama spor vs yapmak isterim ve az yerim mesela ama kendime yemek yapmam.
itamyl
Becerikli
Ya hocam yemek sıkıntı ya şimdi tatildeyim. Ama spor vs yapmak isterim de ama az yerinde mesela kendime yemek yapmam.
Su yağdan kolay giden bir şey o yüzden günde belirli bir kaloriyi geçmeden devam edersen verirsin kilo hızlıca mesela o kilolarda birisi muhtemelen 1800 kalori falan almalı yani 1 cheeseburger 300 kalori falan istediğini ye yine sadece 1800'ü geçme tartıda değişiklik olur. Kusursuz hesaplama için yağ oranını hesaplıcaksın mezura ile yağ oranın sana alman gereken kaloriyi veriyor. Ve içeçek olarak şekersiz kola tüket ayran gibi tuzlu şeylerden kaçın 1 aydan kısa sürede su atarsın zaten düzelir kg da verirsin.
Az yediğinden ziyade ne yediğinde önemli. Kalori hesabı yap ve makrolarını ayarla.Ya hocam yemek sıkıntı ya şimdi tatildeyim. Ama spor vs yapmak isterim ve az yerim mesela ama kendime yemek yapmam.
Mert166
Çalışkan
Su yağdan kolay giden bir şey o yüzden günde belirli bir kaloriyi geçmeden devam edersen verirsin kilo hızlıca mesela o kilolarda birisi muhtemelen 1800 kalori falan almalı yani 1 cheeseburger 300 kalori falan istediğini ye yine sadece 1800'ü geçme tartıda değişiklik olur. Kusursuz hesaplama için yağ oranını hesaplıcaksın mezura ile yağ oranın sana alman gereken kaloriyi veriyor. Ve içeçek olarak şekersiz kola tüket ayran gibi tuzlu şeylerden kaçın 1 aydan kısa sürede su atarsın zaten düzelir kg da verirsin.
Yok hocam ben dediğim gibi sağlıklı besleniyorum "çikolata, tatlı, pasta" sevmiyorum yememde ve Fast food danda yemen yani sadece çiğ köfte yiyorum o da şeyden yurt disinda iyi olmadığı için Türkiye geldiğimde güzel oluyor. Diğer kötü aliskanlgimda hazır meyve içeceklerini çok severim. Yemek olarak da ev yemeği yerim sadece et ürünleri.
Az yediğinden ziyade ne yediğinde önemli. Kalori hesabı yap ve makrolarını ayarla.
Makro nedir hocam?
Son düzenleme:
Günlük alman gereken karbonhidrat protein ve yağın yüzdeliği.
Mert166
Çalışkan
Anladım hocam. Günlük rutinimi anlatayım.
Şimdi tatildeyim o yüzden biraz daha değişik hem tatildeyken hem de evdeykenki rutinimi anlatayım.
Tatil: Saat 9 da uyan yüzünu yıka salona git 13:00'a kadar telefon gelişim için bilgi. 14:00 aile görüşmesi. 19:00 yemek. 21:00 eve gel basit sporlar sınav mekik sonra 1 litre su ic ondan sonra çiğ köfte. 23:00 film. 2:00. yat.
Evdeyken.(yani yurt dışındayken): Saat 11 de uyan 15 dk kardiyo 0 eğim 8 hız. 11:15 bilgisayardan bilgi almak ve oyun. 12:30 kahvaltı. 12:45 bilgisayar. 18'a kadar sonra ders 19:00 yemek 19:30 sonra 15 dk kardiyo. Basit sporlar. 20:00 bilgisayarda 1:00'a kadar zaman geçir sonra yat.
Neyi duzeltebilirim burada.
Son düzenleme: