Şanslısınız hocam, bu çizgi filmleri izleyebilmissiniz. Şimdiki çocuklar bu çizgi filmlerin nasıl olduğunu bile bilmiyor ne yazık kiTV de izliyordum arada hocam. Marsupilami, Caillou, ben10 veya bay becerekli falan vardı onları izliyordum.
Detaylar
Kim cevapladı?Şanslısınız hocam, bu çizgi filmleri izleyebilmissiniz. Şimdiki çocuklar bu çizgi filmlerin nasıl olduğunu bile bilmiyor ne yazık ki![]()
Şimdiki nesil YouTube Shorts kullanarak iğrenç videolara maruz kalıyorlar mallesefki.
Benim kardeşim 2010'lu alakası yok benle.Şimdiki nesil YouTube Shorts kullanarak iğrenç videolara maruz kalıyorlar mallesefki.
Kendini kanıtlamaya çalışıyorsun gibi geldi bana ama çok çok küçük yaşlarına denk geldi o saydığın çizgifilmler yani 7 ile 12 arası falan. Ama dediğim gibi yeni kuşağında kendina ait güzelliği var bence. Bizi biz yapan farklılıklarımız derim.
2010'lu kardeşimde Z kuşağı 2003 bende ama inanın çok fark var. O telefon ile büyüdü daha doğrusu kendisini de suçlayamam 12 yaşından sonra TV çizgi filmlerini bende beğenmedim. Övünmek için söylemiyorum ama 5 6 yaşında tableti vardı ya ben ilk akıllı telefonumu 15 yaşımdan sonra aldım. @glados
2010'lu artık sonu senle ben çilekle muz gibi farklı meyveleriz. Ne kadar tersinu söylesende kardeşimden böyle gördüm.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Bence fazla tehlikeli bir kuşak.
Benim kardeşim 2010'lu alakası yok benimle.
Kendini kanıtlamaya çalışıyorsun gibi geldi bana ama çok çok küçük yaşlarına denk geldi o saydığın çizgifilmler yani 7 ile 12 arası falan. Ama dediğim gibi yeni kuşağında kendina ait güzelliği var bence. Bizi biz yapan farklılıklarımız derim.
Saydığım çizgiflimler 2017'de bile yayınlanıyordu hocam. Bir de 5-6 yaşlarımı az çok hatırlıyorum.
Edit: Örnek marsupilami için;
caillou ve marsupilami gibileri 2016'da yumurcak tv kapanıncaya kadar yayınlandı. hatta teknik olarak 15 kasım 2015'e kadar diyelim.sa
saydığım çizgiflimler 2017de bile yayınlanıyordu hocam. bide 5-6 yaşlarımı az çok hatırlıyorum.
edit: marsupilami için;Eki Görüntüle 157895
Siz belki de cabanızla biraz daha bizim izlediğimiz şeylere denk gelmeye çalıştınız ama kardeşimle kış ve yaz gibiyiz o kadar mı fark eder ediyor işte. Sözde ikimizde Z kuşağıyızsa
saydığım çizgiflimler 2017de bile yayınlanıyordu hocam. bide 5-6 yaşlarımı az çok hatırlıyorum.
2010 benim için allfa kuşağı net.Saydığım çizgiflimler 2017'de bile yayınlanıyordu hocam. Bir de 5-6 yaşlarımı az çok hatırlıyorum.
Edit: Örnek marsupilami için;
Eki Görüntüle 157895
Bay Becerikli gibileri de, malum örgüte ait olan ve Türkiye'de kalan bazı ekipmanlara, ek olarak da YTV'de yayınlanan bazı yapımların yayın haklarına Turkuvaz Medya Grubu'nun konması ile birlikte Minika Çocuk'a transfer olup orada yayınlanmaya devam etti. Bunu da not düşmek istedim.caillou ve marsupilami gibileri 2016'da yumurcak tv kapanıncaya kadar yayınlandı. hatta teknik olarak 15 kasım 2015'e kadar diyelim.
Siz belki de cabanızla biraz daha bizim izlediğimiz şeylere denk gelmeye çalıştınız ama kardeşimle kış ve yaz gibiyiz o kadar mı fark eder ediyor işte. Sözde ikimizde Z kuşağıyızo kadar garip bir kuşaktan bahsesiyoruz. En temel sebebi onda doğar doğmaz tablet vardı, benim için ulaşılması imkansızdı o 15 yaşıma kadar kullanamadım.
2010 benim için allfa kuşağı net.
Alfaya kayıyoruz zaten dedim ya başlarda araftayız diye
genellikle çoğu ya 1997-2012 diyor yada 1995-2009
Son düzenleme: