Z kuşağının hastalığı: Düşünememek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayanokoji
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkında mısın? 15 yaşında girişimciler var. Şirket kuruyor ''internetten'' şu günde 5-4 saat kaydırılan yerden. Bu kötü bir şey mi? Belki internette kendine bir şey katıyorlar? Ben inançları araştırıyorum gecenin 4'ünde oyun oynamayı bırakınca. Japonca öğrenmeye çalışıyorum. Kötü bir şey mi?

22 Yaşında değilim?
15 yaşında birisin kilonla dalga geçilmiş kendi nesilini yargılıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

200 gençden muhtemelen sadece 1'i dediğin gibi olabilir. 199 tanesi? TikTok ve Instagram ile geçen günler. Her gün akıp giden zaman. Hayatına yazık olan gençler ve daha niceleri?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yazılımcılar gibi günlük işlerini bilgisayardan halleden insanların ekran seviyeleri oldukça yükseklerde, editör gibi gruplar içinde durum böyle. Bu insanların hepsi aptal ve düşünemeyen varlıklar mı şimdi? Ekran süresine göre hiçbir şey belirleyemezsiniz bazen o ekran süresini sizin gibi varlıklarla konuşmaya harcıyoruz. Küçük yaştaki çocukların eline zorla telefon tutuşturan anne babaları saymadım bile, durum o konuda ayrı bir vahim. Her yerde o kadar başarılı çocuklar varken, bu gözlemi mağarada falan yapmış olmanız gerek.

O ekranı kullananların %90'ından fazlası editör değil, işini falan da halletmiyor. İstisnalar ile kaideyi değiştiremessin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…