Discord Zapret-OpenWrt ile açılmıyor

Öncelikle merhaba,

TP-Link AX23 modelini OpenWrt yazılımı ile kullanıyorum. Yaşadığım sorun ise Recep ağabeyin videoda anlattığı zapret yazılımı. Yazılımın 05.05.2025 çıkışlı son GitHub ZIP dosyasını indirip kurdum. Arayüzde Services kısmında gözüküyor, çalışıyor gibi duruyor fakat ülkemizdeki yasaklı tüm sitelere giremiyor.

Discord'a tarayıcı üzerinden girebiliyor fakat uygulama üzerinden giremiyor.
HTTPS DNS Proxy eklentisi kurulu ve Cloudflare DNS (Security Filtered) seçilmiş durumda.

Harici olarak Interfaces üzerinden WAN lan ve WAN6'ya DNS ataması yapmadım ama servis sağlayıcıdan al tiki de kapalı.
ISS takibine uğramadan, yasaksız ve gizli bir erişim istiyorum tam olarak.
ISS: TTNET

Olası çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turktelekom da ne değiştirdiler bilmiyorum ama goodbyedpi ile direkt bende giremiyorum. Zapret denedim onunla da bağlanamadım. Warp'ın dns değiştirme özelliği ile bir şekilde bağlandım ama böyle bağlanmak da saçma. GoodbyeDpi gibi tek tıkla giriş yapabileceğim başka bir çözüm bulamadım.

Goodbyedpi 0.2.3rc3-2 sürümündeki 2_any_country_dns_redir dosyasını düzenleyerek -9'u -5e çekin. Çalışmaya başlayacaktır.
Sorun şu ki openwrt yazılımlı bir modem kullanırken warp veya goodbyedpi gibi eklenti ve uğraştırıcı şeylerle uğraşmak istemiyorum.
SSH ile cmd üzerinden yüklenen ama Recep ağabeyin çekmediği bir zapret daha var fakat o taraflara hiç yatkın değilim. Bilgisi olan aydınlatsın lütfen.

Onları da denedim yine çalışmadı. Port falan engelledir herhalde bende bilgi sahibi değilim bu konularda çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…