Detaylar
Kim cevapladı?Crestfallen
Uzman
Mağazalara gidip cw vereceksin. Onun dışında iş ilanlarını takip edeceksin. İşkur vb. platformlarda ilan veriliyor.
İş Başvuru veya işkur. Eski personelim şu sıra işkur üzerinden alım yapıyorlar maliyeti daha az oluyor diye. İki taraftan da başvur.
Qilin
Yetkin
Cv versem bile dönüş olmuyor.Mağazalara gidip cw vereceksin. Onun dışında iş ilanlarını takip edeceksin. İşkur vb. platformlarda ilan veriliyor.
İşkur üzerinden şehrim için yok hocam. Web sitesi üzerinden başvurdum uzun süredir dönüş yok.İş Başvuru veya işkur. Eski personelim şu sıra işkur üzerinden alım yapıyorlar maliyeti daha az oluyor diye. İki taraftan da başvur.
Son düzenleme:
Crestfallen
Uzman
CV versem bile dönüş olmuyor.
İşkur üzerinden şehrim için yok hocam. Web sitesi üzerinden başvurdum uzun süredir dönüş yok.
Hocam bu işler sabır işi. Şimdi senin yaşadığın bölgeyide bilemeyiz ama yaz ayına girdiğimizden bu marketlerin iş başvuruları muhtemelen yoğunlaştı. En iyisi işkur üzerinden takip etmen. Her gün bak. Market olmazsa başka bir iş olur.
Qilin
Yetkin
Hocam yanlış değilsem ya mart ya nisandan beridir başvuruyorum ben. Yüz yüzeye görüştüm hani aman işlere başvurmadım. Fabrika vsye bile başvurdum ki bana başvurduğun yerleri yaz desen yazamayacağım kadar yere başvurdum. Çevremde başvurmadığım yer kalmadı ki Kayseri gibi bir yerde iş bulamamak bana garip geliyor. En son muavin gibi yerlere bakıcam tek istediğim biraz para biriktirmek hani şu kadar kazanayım uçayım kaçayım gibi bir derdim de yok inan.Hocam bu işler sabır işi. Şimdi senin yaşadığın bölgeyide bilemeyiz ama yaz ayına girdiğimizden bu marketlerin iş başvuruları muhtemelen yoğunlaştı. En iyisi işkur üzerinden takip etmen. Her gün bak. Market olmazsa başka bir iş olur.
Crestfallen
Uzman
Hocam yanlış değilsem ya Mart'ya nisandan beridir başvuruyorum ben. Yüz yüzeye görüştüm hani aman işlere başvurmadım. Fabrika vsye bile başvurdum ki bana başvurduğun yerleri yaz desen yazamayacağım kadar yere başvurdum. Çevremde başvurmadığım yer kalmadı ki Kayseri gibi bir yerde iş bulamamak bana garip geliyor. En son muavin gibi yerlere bakacağım tek istediğim biraz para biriktirmek hani şu kadar kazanayım uçayım kaçayım gibi bir derdim de yok inan.
Dostum Allah hakkında hayırlısını versin. Sen iş başvurularını takip et ve başvur ancak bu şekilde dönüş alabilirsin. Boş zamanlarında kendini geliştir, dil öğren, sertifikalara bak. Boş durmaktan iyidir. Umarım yakın zamanda şans sanada güler.