Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bugün annemin kartı geldi. Açmadan önce dualar ettim. İşte "inşallah Troy gelmez" diye. Ama sonra bir baktık ki Troy gelmiş. Yani acaba devlet bankası olduğundan dolayı mı ya da stokların fazla oluşundan mı yoksa bir işaret mi vermeye çalışıyor ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum şahsen bu bankanın.

Dostum ben bu yıl kartı kaybettim diyerek iptal ettirip kart yenilettim. MasterCard geldi kurtuldum çok şükür. Müşteri hizmetleri ile konuşarak yapın. Annem telefon üzerinden uygulamadan yaptı iki kere Troy geldi.

Hocam, kart isterken Mastercard istediğinizi belirtmiş miydiniz? Ziraat Bankası devletin, Troy da devletin. Mantıken Troy'u öncelik vermeleri normal, milli ve yerli adımları.

Biz mobilden direkt sipariş etmiştik. Şimdi bir de müşteri temsilcisinden yapacağız bakalım.

Bugün annemin kartı geldi. Açmadan önce dualar ettim. İşte "inşallah Troy gelmez" diye. Ama sonra bir baktık ki Troy gelmiş. Yani acaba devlet bankası olduğundan dolayı mı ya da stokların fazla oluşundan mı yoksa bir işaret mi vermeye çalışıyor ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum şahsen bu bankanın.

Garanti Bankası için de geçerli. Ne Steam ne Epic Games neredeyse hiçbir yerde geçmiyor ama kafalarına s*lah dayanıyormuş gibi illa Troy.

Arkadaşım (iş yerinden) Ziraat Bankası'ndan özellikle MasterCard istemesine rağmen Troy göndermişlerdi. Geri gönderdi tekrar belirtti özellikle Tryo göndermeyin istemiyorum MasterCard ya da Visa olarak gönderin diye ancak ne yazık ki tekrar Troy geldi. Şimdi mecburi bir şekilde Troy kullanmaya davam ediyor.

Akbank da aynısını yapıyor. Kartı iptal ettirdim. Yeni kart talep ettim Troy gelirse bunu da iptal ederim dedim. Aradan 3 gün geçti müşteri temsilcisi ile konuşurken aklıma takıldı kartın ne olduğunu sordum Troy dedi. Akbank üyeliğimi kapattım.